lørdag den 10. december 2016

Tivoli Tradition

I går blev det tid for en af de faste december-traditioner. En tur i Tivoli for at se "Crazy Christmas Cabaret"! Det var vist efterhånden 10. gang jeg så den, og det var så hyggeligt som altid.
Jeg fulgtes med en kor-veninde fra for efterhånden meget længe siden. Det gør vi altid, hvis vi kan!
Der var utroligt mange mennesker i kø udenfor Tivoli da jeg kom, og utroligt smukt pyntet med lys.

Yesterday, it was time for one of the great December-traditions. Going to Tivoli to watch "Crazy Christmas Cabaret"! I think it was my 10th time watching it, and it was as fun as always.
I'm always going with a choir-friend from a long way back. We always try to do this if we can!
There was a crowd of people waiting in line outside Tivoli, and the lights were just beautiful.
Vi spiste først i "Grøften". Også tradition. Nabobordet fik noget meget fin kaffe, så det skulle vi også prøve. "Grønlandsk kaffe"! Det har jeg aldrig prøvet før, men det så vildt imponerende ud da det brændende Grand Manier blev hældt i, og det smagte rigtig godt. Man kunne også godt smage lidt kaffe midt i sprut og flødeskum......

First, we had dinner at "Grøften". Also a tradition. The next table had some exceptionel coffee, which we also wanted. "Greenlandic coffee"! I never tried that before, but it was so impressive with the burning Grand Manier being poured into the coffee, and it was delicious. You could taste a bit of coffee in all the booze and whipped cream......
Der var utroligt smukt med alle lysene i Tivoli, og lige præcis der kan man blive glad for at det er så mørkt i Danmark nu! Ellers er det generelt træls. Mørkt når man tager på arbejde, mørkt når man kommer hjem.

The lights in Tivoli were so pretty, and in this very situation, I was happy that Denmark is so dark right now! In all other situations it's annoying. Dark when you get to work, dark when you go back home again.
Forestillingen var vildt sjov. Min favorit var den islandske viking - helt sikkert på grund af alle mine islandske kolleger!
Jeg løb også ind i Dorthe. Virkelig hyggeligt at møde folk "rigtigt"!
I dag er det så tid for en anden tradition - julehygge med nevøcerne. Der skal bages æbleskiver i stor stil, og jeg ser frem til en lettere kaotisk, men meget hyggelig dag.

The show was incredibly fun. My favorite was the Icelandic viking - definitely since i have so many Icelandic colleagues right now!
I also ran into Dorthe. So nice meeting people "for real"!
Today it's time for another tradition - Christmas get-together with my nephews and nieces. I'm going to make a lot of æbleskiver, and I'm expecting a slightly chaotic but very nice day.

5 kommentarer:

 1. Det er en herlig tradition at have, nu har jeg en anden. Messias i en af de lokale kirker i morgen. Bliver så bevidst om hvad jeg ikke har mere og hvad jeg har nu når du beskriver. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh - Händels Messias er så fantastisk! Rigtig god fornøjelse!

   Slet
  2. Tak skal du have, ja det var fantastisk - de skal optræde i århus domkirke som noget af det næste.. hold nu op en fantastisk udgave, 2½ time wow :-)

   Slet
 2. lyder som nogle dejlige traditioner du har. Jeg plejer at tage med min gamle mor (80) til Kbh. Og mødes med min søster på juletur. Tivoli, magasin,strøget mv. I tre dage 😱. Dejlig og flot by i december.

  SvarSlet
  Svar
  1. DET lyder også hyggeligt! Forhåbentlig ikke kun i weekenden, for hold op, hvor der er mange mennesker i weekenden i december.....
   Rigtig god fornøjelse!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails