lørdag den 24. juni 2017

Bøger overalt! / Books everywhere!

Disse dages helt store projekt er at flytte soveværelse. Jeg har sovet i det fineste lille kammer med frisk luft, men det vender lige ud til haven, og det driver mig til vanvid når folk sidder lige nede foran mit vindue og hygger den halve nat, eller spiller basketball efter kl. 22. Når jeg nu skal så tidligt op.
Så for at få mere ro er sengen flyttet ind i det lyserøde værelse, til den side hvor alle andre er fornuftige nok til at have soveværelse.
Til gengæld skulle alle mine bøger og reoler flyttes den anden vej, for bøger = støv, og det elsker min støvmideallergi.
I går var dagen, hvor jeg tog bøger og reoler ned. Her er f.eks. en enkelt hyldes tegneserier. EEN hylde!

The very big project these days, is moving the bedroom. I've been sleeping in the most wonderful little chamber with fresh air, but it faces the garden, and it drives me crazy when people sit talking half the night right in front of my window, or play basketball after 10 p.m. Now that I have to get up so early. 
So in order to get a bit more peace and quiet, the bed has been moved to the pink room, facing the backyard where everyone else is sensible enough to have their bedroom.
On the other hand, all my books and bookcases needed to be moved in the opposite direction, since books = dust, which my dust mite allergy loves. 
Yesterday was the day that I took down books and book cases. This is just one shelf of cartoons. ONE shelf!
Reolen skulle deles, så jeg måtte forbi og hente lidt ekstra dele til min gode ABC reol. De kom på cyklen, og så spadserede jeg hjem. Jeg skal derhen igen i dag, for der mangler lidt til, og desuden havde de det fineste lille cafésæt som kan passe på min altan!

The bookcases needs to be divided, so I needed to buy a few extra parts for my system. These were loaded on the bike, and then I walked home. I have to go back today, since I need a bit more, and furthermore they had a pretty little café-set which fits on my balcony!
Lige nu ser lejligheden sådan ud. Bunker af bøger. Overalt! Reolerne skal have olie, så det hele får lov at ligge lidt endnu, selv om det bare er så utroligt træls! Glæder mig så meget til at få det på plads OG få orden på soveværelset, for jeg ved ikke rigtigt endnu hvordan det skal se ud.

Right now, the apartment looks like this. Piles of books. Everywhere! The bookcases needs oil, so everything will lie around like this, although it's annoying! I can't wait to get everything in it's place AND get the bedroom in order, since I'm not quite sure how it will be.

8 kommentarer:

 1. Det er nok ikke helt dumt at bytte rundt, så du får sovet. Men det er et KÆMPE arbejde (så du sover sikkert godt når du er færdig💪🏻☺️)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, puha, det er kæmpe! Jeg har fortrudt mange gange at jeg gik i gang, men mon ikke jeg bliver glad for det?

   Slet
 2. Svar
  1. Tak skal du have. Det tager meget længere tid end jeg håbede på....

   Slet
 3. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Sikke mange bøger. Har du overvejet at have lukkede bogskabe?
  Jeg havde også mange bøger engang, men jeg fandt ud af, at de bare stod der og samlede støv, - når jeg havde læst dem, så læste jeg dem jo aldrig mere. Så nu har jeg kun et lille udvalg, som har en særlig betydning, og så de lækre kogebøger, som jeg bruger. Det har lettet på afstøvningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo det! Mange af dem HAR jeg læst og virkelig nydt, og tænker, at jeg måske engang får læst dem igen. Selv om jeg godt ved at det ikke er sandsynligt. Men det føles jo som en skat og en guldgrube!

   Slet
 4. Elsker også mine bøger og har dem som du i mine gl. abc reoler der er suppleret op med årene.

  nu drømmer jeg om at få bygget en bogreol - langs væggen i min spisestue.. at kunne sidde i sofaen og kigge gennem de dobbelte glasdøre ind på en indbygget reol .. nå fremtiden må vise hvad den bringer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuuuuuuhhhh, ja! Et bibliotek ville jeg også bare synes var den største luksus! Med en dejlig, stor lænestol med øreklapper, og et bord til brætspil. Det er min ønskedrøm!
   Bøgerne er så dejlige, og det er reolerne såmænd også.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails