tirsdag den 24. april 2018

Eula - 10

Strømperne blev endelig færdige. Foden på nummer 2 strømpe gik ret hurtigt - faktisk tog den kun 1 dag!
Mønsteret hedder Eula, og jeg valgte mønsteret, fordi det var så pænt. Uden nogen som helst tanke for at man skulle kigge RET meget på alle de drejede retmasker og snoningerne. OG tælle.
Fordelen med foden var selvfølgelig, at halvdelen af maskerne bare var retstrik, og så skulle jeg da ikke kigge på lige de masker....

The socks are finally done. The foot of the second sock went really fast - it was actually done in just 1 day!
The pattern is called Eula, and I chose this pattern, since it looked so nice. Without ever giving it a second thought, how I would have to stare a LOT at all the twisted stitches and cables. AND count.
The good thing about the foot, of course, was that half the stitches were plain stockinette stitch, which meant I didn't have to look at those very stitches......
Strømperne er til min nevø, der havde fødselsdag for nogle dage siden. Garnet er wollmeise, og jeg synes de er vildt fede, faktisk. Hans fætter så dem iøvrigt og informerede mig om, at HAN bestemt ikke ville have noget imod at få sådan et par også.
Så måske kommer de på pindene igen? Når jeg har glemt hvor meget jeg skulle koncentrere mig.
De vejer 120 gram og er strikket på pind 2,5.

The socks are for my nephew, who turned 26 a few days ago. The yarn is wollmeise, and I really love these socks, actually. By the way, his cousin saw them and informed me, how HE wouldn't mind a pair of these socks as well.
So maybe I will knit them again? Once I forgot how much I needed to concentrate to stay focused.
They weigh 120 grams and are made on 2.5 mm needles.

8 kommentarer:

 1. Smukt mønster. Dét har da været rent tælle arbejde..😥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja, SOM jeg måtte tælle og kigge hele tiden! Alligevel lavede jeg så en gennemgående fejl i ribmønsteret, fordi jeg ikke også gad læse det skrevne mønster, samtlige ord..... Men de er så fine!

   Slet
 2. De er VILDT flotte 😍 Du er godt nok skrap til at strikke strømper 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg er også virkelig tilfreds med dem. Mit forhold til strømpestrikning er ret svingende, men lige nu hygger jeg mig faktisk med det. Og dem, der får strømperne, er alt for glade for dem....

   Slet
 3. Hvor er de flotte. Du er godt nok ihærdig, - og tænk hvor heldige modtagerne er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, jeg klør på! Det er også lidt sjovt at komme rundt i så mange forskellige mønstre, faktisk. Varieret med ribstrik, altså. Især, hvis jeg synes jeg skal til noget, hvor jeg behøver at koncentrere mig!

   Slet
 4. Hold da op, de er virkelig blevet flotte! Skøn farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, det er en festlig grøn farve! Men jeg er vild med de fleste Wollmeise farver. De er så fine og "levende".

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails