mandag den 28. maj 2018

David Romper 2

Den næste David Romper er færdig. Denne gang i størrelse 1,5 år, så der er lidt plads til at vokse for lille L, som jeg havde tænkt skulle have den. Denne gang strikket i Drops Safran, som jeg havde liggende.
Dejligt garn!
Jeg syntes jo den var spinatfarvet, men min kollega gjorde mig opmærksom på, at den er galdefarvet. Knap så sødt, men den er vist god nok. (Lad os ikke diskutere, at jeg tydeligvis drak galdefarvet juice!)

The next David Romper is done. This time, size 1.5 years, so there is possibility for little L to grow. I made it for him. This time, I used Drops Safran, which I found in my stash.
Lovely yarn!
I did think it was spinach colored, but my colleague informed me that it's actually bile-colored.
A bit less cute, but I guess she is right. (And let us not dwell on the fact that apparently, I had bile-colored juice!)
Også denne her fik 2 knapper på hver strop, så man kan vokse i den. Jeg er stadig vild med selen der deler sig på ryggen!
Ialt vejer den 115 gram og er strikket på pind 3 og 3,25. Det er en fin opskrift, og jeg skal strikke mere Klompelompe. Helt sikkert!

This one too had 2 buttons on each strap, so that it can grow with the child. I still just lov the suspenders that divides in the back!
In total, it weighs 115 grams, and I used size 3 and 3.25 mm needles. The pattern is so fine, and I'm sure I will knit more from Klompelompe. Definitely!

4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide den der galdefarve.
  Rigtig fin romper, - og god ide, at der er mulighed for at vokse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en meget fin galdefarve! Jeg er ret vild med den også. Det er herligt med plads til at vokse - de vokser jo som ukrudt, de små!

   Slet
 2. Rompere hitter i øjeblikket. De er vældig søde og anvendelige. Din rpmper er (uanset kollegas mening )spinatfarvet. 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er faktisk søde! Det med farven - min første tanke var også spinat, men tro mig. Galde er ret præcist!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails