tirsdag den 21. maj 2019

Multitasking

Om 8 dage skal jeg aflevere min lejlighed. Da jeg flyttede ind, var den min, og jeg malede ALLE rum i forskellige farver. Det var så fint!
Nu, hvor jeg flytter ud, er det fra en leje-lejlighed, og alle væggene skal være hvide. Jeg skal selv betale, hvis de skal have en maler til det, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil være DYRT! Så derfor malede jeg en del mens jeg pakkede, og det allersidste er nu ved at være klar. Der var kun denne lille plet tilbage i søndags!
Hvidevarer skal også være væk, og igen - hvis de ikke er det, skal man betale. Heldigvis er det løst. Komfuret er lovet væk, og både køleskab og vaskemaskine er blevet gratis afhentet. Godt for dem der har fået det, godt for mig.
Der bliver selvfølgelig noget at betale, men jeg håber virkelig ikke det bliver et kæmpe beløb som nogle er havnet i.
Det bliver så skønt at komme helt af med lejligheden og bare kunne være i huset i stedet.

In just 8 days, I'm handing over my apartment. When I moved in, it was all mine, and I painted ALL rooms in different colors. It was so pretty!
Now, that I'm moving out, it's a place I rented, and all the walls need to be white. I have to pay, if they hire a painter to do it, and I'm quite certain that would be EXPENSIVE! So that's why I painted quite a bit while packing, and it's almost done now. On Sunday, there was only this tiny spot left that wasn't white!
All the household machines need to go as well, and again - if they are not gone, you need to pay. Fortunately, it's solved. The stove will be picked up, and both the fridge and the washing machine have been picked up for free. Good for those who had them, good for me.
Of course, I'll have to pay a certain amount, but I hope it will not be a giant amount like some people had to pay.
It's going to be wonderful being rid of the apartment, just being able to be in the house instead!

4 kommentarer:

 1. Jeg håber for dig, at du ikke får en stor regning for din lejlighed, godt du må male selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - nu har jeg ihvertfald gjort alt det, jeg lige synes jeg kan nå! De kommer til at rive køkken og badeværelse ned under alle omstændigheder. Alt er tørret over, men der er ikke gjort rent ned i rørene og sådan. Jeg venter i spænding.....

   Slet
 2. Pyh, det er bare et stort arbejde at flytte og ikke mindst der hvor man flytter fra. Det er godt, det snart er overstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare et kæmpe arbejde at flytte! Jeg glæder mig meget til virkelig kun at være 1 sted.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails