fredag den 7. juni 2019

Skjorten / The shirt

Der er jo konfirmation på søndag, og som med alle de andre nevøcer skal jeg holde tale. PINLIG tale! Til en hel del af de andre har jeg lavet et eller andet som de så har fået under talen, og til ham her den mindste, endte det så med at blive en skjorte i hundestof. Bare fordi jeg havde stoffet, og han er begyndt at elske hunde!
Det gik så det meste af søndagen med.....

There is a confirmation on Sunday, and like with the rest of my nephews and nieces, I'm going to give a talk. An EMBARRASSING one! I made something for a lot of the others, which they had during my talk, and for this youngest one, the thing ended up being a shirt in dog fabric. Just because I had the fabric and he started loving dogs!
So that's what I did most of my Sunday.....
Heldigvis startede mønsteret med kraven. Så var DET ligesom overstået!
Der er så mange ting og detaljer på en skjorte, og det er da forfærdeligt kedeligt at sy alle de småting, men det gik fremad med rimelig hastighed, og jeg SKULLE jo ligesom have den færdig, så jeg blev siddende ved maskinen, selv om solen skinnede udenfor.

Fortunately, the pattern started with the collar. And then THAT was done!
There are so many things and details on a shirt, and it's terribly boring sewing all the small parts, but I had some quite okay progress, and since I HAD to get it done, I stayed at the sewing machine, although the sun was shining outside.
Den blev så faktisk færdig efter cirka 5 timers syning, hvilket ikke var galt, og den blev overraskende pæn! Den ligner da ihvertfald en skjorte, og den er dejligt blød.
Hundene ligner jo bare mest mønster, hvilket jo er fint, selv om man stadig kan se alle de bedende hundeøjne.....

It got done after about 5 hours of sewing, which wasn't too bad, and it turned out surprisingly nice! It looks like a shirt, and it's really nice and soft.
The dogs mostly look like pattern, which is nice, but you can still see all the begging dog's eyes............
Jeg glæder mig til at give ham den på søndag! Jeg håber SÅ meget han kan lide den, for han er ikke sådan meget til skjorter, men det finder jeg jo ud af.
Han ELSKER ihvertfald hunde, og han får ikke noget der ligner et andet sted, så mon ikke det bliver godt?

I can't wait to give it to him on Sunday! I really DO hope he likes it, since he is not a shirt person, but I guess I'll find out.
He does LOVE dogs, and since he won't find anything like it anywhere else, I do hope this will turn out really good!

2 kommentarer:

  1. Wow, hvor er du da god til at sy. Der bliver ikke et øje tørt. Bare nu ikke alle hans kammerater bestiller en magen til, - så får du travlt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Ja, jeg kan, hvis jeg skal.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails