fredag den 14. juni 2019

Dejlige dage / Wonderful days

Det var ikke mange dage det blev til i USA denne gang - jeg er præcis kommet hjem igen, og så er det jo dejligt at komme til et hus!
Men selv om det ikke var mange dage, så nåede jeg da en masse ting.
Mange gåture med søde Bailey, der BARE synes sådan nogle hvalpe er irriterende, når de hele tiden hopper rundt og bider i alting!
(Og nej. Jeg skal IKKE have hund. Er stadig ved at kaste op hver gang jeg skal samle hundelort op.)

I didn't stay in the US for very many days this time - I just arrived home, and it's really great getting home to a house, if you wondered!
But although it weren't too many days, I did get around doing quite a lot.
A lot of walks with sweet Bailey, who REALLY don't love puppies with all their yelping, jumping and biting!
(And no. I'm NOT having a dog. I'm still gagging every time I need to pick up the poop.)
Jeg nåede en dejlig tur alene i supermarkedet, med tid til at kigge på alt det JEG havde lyst til at kigge på! Jeg fandt blandt andet denne her. Hvis jeg vil være HELT sikker på ikke at få rådyr i min indhegnede have i et kvarter med mange mennesker......
(Bare rolig, jeg købte den ikke!)
Jeg nåede forbi garnbutikken, kirsebærbutikken og Jo Ann's. Ann Arbor er sådan en hyggelig by, og det var meget underligt at rejse og vide, at det så var min - formentlig - sidste tur til lige det her sted.
Næste gang jeg kommer, er hele familien nemlig flyttet til Philadelphia!

I found time for a lovely visit to Meijer on my own, having time to look at everything I felt like looking at! For instance, I found this. If I want to be REALLY sure not to have deer in my fenced garden in a human-dense area.....
(Don't worry. I didn't buy it!)
I visited the yarn shop, Cherry Republic and Jo Ann's . Ann Arbor is such a nice city, and it felt really weird leaving and knowing that this was probably my very last trip to this place.
Next time I'll be visiting, the entire family will have moved to Philadelphia!
Det vigtigste var jo at bruge tid med familien, og DET nåede jeg også! De bliver så frygteligt store, de 3, men ikke mindre søde.
Her står min mindste nevø og venter på skolebussen. Jeg skulle afsted lige 2 dage inden de fik sommerferie, hvilket selvfølgelig var lidt dumt, men han fik en ekstra fridag så vi havde lidt mere tid, hvilket var dejligt. Min niece fandt tid midt i eksamenslæsningen til at vi kunne hygge, og deres storebror var også med ude at spise frokost.
Nu kan jeg så sidde her og glæde mig til i morgen, hvor jeg skal til fødselsdag med garnfarvning.....

The most important thing about visiting was spending time with the family, and I had time for that. These 3 have grown so terribly big, but they are still nice kids.
Here, my youngest nephew is waiting for the school bus. I was leaving just 2 days before they started summer vacation, which was a bit stupid, but he had an extra day off to give us a bit of time, which was nice. My niece found some time for hanging out with me in the middle of studying for her finals, and their big brother joined my sister and me for lunch.
So now I can sit here, looking forward to tomorrow, when I will be going to a birthday party with yarn-dyeing.....

2 kommentarer:

  1. Det er jo fantastisk, at du tager afsted, selvom det er for få dage. Hvor er det spændende. at familien nu skal flytte et helt andet sted hen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville jo ikke for alt i verden ikke komme til hans konfirmation! Det er meget spændende at de skal flytte. Ind imellem endda nervepirrende!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails