torsdag den 14. april 2022

Hvornår er det slut? / When will it stop?

Jeg havde faktisk lovet mig selv at NU var det slut med alle de der coronatest! Jeg ville gøre alt for at undgå så meget som en eneste test mere, for helt ærligt hænger det mig bare ud af halsen. 
Nå. Men så havde jeg ferie og fik en kæmpe forkølelse. Og cyklede den tunge tur ud i lufthavnen for jeg ved ikke hvilken gang for at blive pillet i halsen. 
Det er jo dejligt man kan. I Sverige skal man betale for alle de der tests, eller blive testet gratis som personale på sygehuset (hvorefter man stadig skal tage hjem til der er svar). Det var også godt at testen igen var negativ, så jeg kunne tage på arbejde med god samvittighed. Men hold nu op, hvor er jeg træt af Coronavirus.......

Actually, I promised myself that from NOW ON there would be no more corona-tests! I would do anything to avoid just one more test, because honestly I'm so sick of it!
Well. But then I had my vacation and got this giant cold. And went on my heavy bike to the airport one more time to have someone poke my throat. I lost count of the number of times. 
I do appreciate that I can do it. In Sweden, you get to pay for your tests, or have a free test when working at the hospital (and then go straight home to wait for the result). I also appreciate that the test was negative once again, so I could go to work with a clean conscience. But really - I am SO fed up with Coronavirus....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails