tirsdag den 17. august 2010

August - kan man ikke lave en time-out?

Mit augustprojekt er skudt igang.
Jeg slog op i søndags, og det var da i sidste øjeblik, er jeg blevet klar over! Halvdelen af august er gået, og jeg skal strikke mig igennem ca 3 - 3,5 km garn inden trøjen er færdig. (Uha-da-da!)
I går blev ferien udnyttet på det groveste med strikketøj og Dr. Who. Dejligt!
Derfor er jeg trods alt også nået et godt stykke på trøjen, alt taget i betragtning, og der skal feriestrikkes, skal der!
Garnet er bomuld og uld fra Bente Geil, så vidt jeg ved nøjagtig magen til Rasmilla´s yndlingsgarn. Jeg har læst mange lovprisninger på internettet af blødheden af dette garn. Det er fuldstændig rigtigt.
Det er så blødt, at jeg virkelig ikke fatter at det bare er bomuld og uld. Der er ikke meget andet at sige end at du må prøve og så selv mærke det. Super-duper-lækkert garn, og jeg glæder mig til en meget blød, vamset og let trøje. (Iøvrigt - istedet for at købe det, kunne du starte med at læse her. Held og lykke!)

2 kommentarer:

  1. Du er da VIRKELIG heldig med vejret i din ferie.

    Med det her strålende vejr er der da en chance for at du når at blive færdig med dit august-projekt - og måske også et par sokker eller to...

    KH Karina

    SvarSlet
  2. Du har fuldstændig ret. Jeg elsker vejret! Bedre undskyldning for at strikke skal jeg da lede længe efter.... Det er en super ferie indtil videre!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails