tirsdag den 24. august 2010

Usædvanligt begavet. Igen...

Jeg fik mange, mange dejlig gaver i lørdags. Her er lige et udpluk af de allermest fantastiske!
Først var der gaven fra min veninde gennem de sidste 32 år. Nemlig penge til "A knitting Treasure"-serien. Jeg har jo den gule, men satser på at bestille samtlige andre gennem "I knit London"´s hjemmeside. (Hvis altså deres totalt irriterende og umulige side ville virke, istedet for hele tiden at føre mig tilbage til "confirm your details". Jeg håber og tror...)

Så var der det strikkede ur! (Yes - sådan ét har du nok aldrig set før, vel?) Med samt tal, initialer og årstal. Lidt svære at se i den lysegrønne farve, godt nok, men jeg tror det kan lade sig gøre. Strikket af Johanne. (Kreative Ørn må være hendes indianernavn!)
Hvad skal jeg sige? Hvordan har jeg klaret mig alle de år uden et strikket ur? Jeg ved det ikke...

Dernæst en gave, jeg er meget, meget glad for. Fra min veninde fra Odense, der er ansvarlig for, at jeg nu går og sukker efter mit næste Dr. Who fix i form af sæson 5.
Tænk - hun huskede både hvor DAD garn ligger, og deres udsalg, samt hvilket garn jeg havde købt og havde købt Rowan Felted Tweed i 8 eminent flotte farver. De er bare så lækre sammen, som det kan ses her trods overbelysning!
DERUDOVER havde hun sat sin søster i arbejde med noget sundt. Hæklede gulerødder, radiser og tomater.
Jeg er virkelig, virkelig glad! 1 sweater i Rowan garn er luksus - hvad er 2 så? En prinsesse værdig?

Så var der jo dinosaur-chokoladen. Indkøbt hos Hr. Peter Beier, givet af nogle gode venner. Hurtigt prøvesmagt af et par nevøer der lige greb chancen! Chokolade må da bare være så sund som spelt med sådan et urtids-udseende!
Haribo-poserne? Nej, de lå ikke i chokoladeæsken oprindeligt. Men jeg har nu sikret mig, at ingen andre vil røre chokoladen med en ildtang! Johanne - igen! - havde smeltet 1 kr. vingummibamse poser til øreringe-størrelse med en tapetfjerner. DE ER FOR SEJE!!!! Dem må jeg da have på på arbejde....
Endelig er jeg nu indehaver af mit eget krydsnøgleapparat! (Hurra!) Mindste-nevøen var gevaldig interesseret (nogle vil sige hjernevasket?) og fik lov at indvie det i går. Med at vinde det Wollmeise garn op, der skal blive til strømper til ham. Proklamerede der efter, at hans lille baby-kusine skulle have strømper af resten af garnet. Magen til hans. (Men hans skal altså strikkes først!) Dermed er jeg så oppe på 7 (S-Y-V) par strømper der skal strikkes til andre.....
De 10 kg som jeg gerne ville strikke i år virker lysår væk. Der er ikke blevet strikket enormt meget denne weekend, og spidskompetencen er stadig ikke blevet hurtig at lave. Til gengæld regner jeg med at starte september med mere end 10 WIP´s. Er det ikke imponerende?
P.S. Fra pålidelig kilde (selveste Socktopus!) har jeg fået at vide, at Knitnation 2011 bliver d. 18-21 august. Formentlig. Jamen - kan det blive bedre? Endda udenfor skolernes sommerferie! Yahoo!

9 kommentarer:

 1. Super dejlige og lækre gaver - heldige dig!
  Jeg er vild med dine vingummiposeøreringe - langt men godt ord ;0))
  7 par strømper - go for it girl!!

  SvarSlet
 2. Skønne og dejlige gaver du har fået. Men 10 WIP-s og 7 par strømpebestillinger!!! Manner - jeg ville blive stresset:-)

  SvarSlet
 3. Er der mere af den dinosaurus-chokolade tilbage? For så kommer jeg gerne og hjælper dig - og for at gramse lidt på din Wollmeise...

  ;)

  7 par sokker... Det skulle du da nok kunne nå i september...

  SvarSlet
 4. Øj, sikke nogle lækre gaver! Du har nu også fortjent dem ;)

  Hmmm... måske skulle man liiige tjekke om ikke kalenderen var ledig der i august næste år!

  SvarSlet
 5. Jeg føler mig virkelig, virkelig heldig!
  Derudover var der et par romaner, nogle kogebøger, et nintendo ds spil, flere øreringe, chokolade og en billet til "Wicked" i New York til oktober!

  SvarSlet
 6. Forresten - det kunne da være hyggeligt at være flere danskere til Knit Nation næste år...

  SvarSlet
 7. knit nation hva er det ??? Og hvordan har du overlevet uden biblerne fra Barbera Walker ??? :)

  SvarSlet
 8. Knit nation er en engelsk strikkefestival i London, som jeg deltog i i år. Meget fantastisk, som Fanø, bare større.
  Barbara Walker bøgerne? Tjoh, jeg ved et ikke, du, hvordan jeg har overlevet uden!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails