tirsdag den 3. august 2010

Mere, tak....

Turen synger på sidste vers. Jeg har kun nået ca. halvdelen af alle mine planer for de sidste dage her, men det gør ikke noget. Det har været vældig hyggeligt!
I går var jeg inde at se repræsentationslokalerne på Buckingham Palace. Meget, meget storslået og smukt, som slotte skal være, men det varmede da mit hjerte pludselig at møde gode, gamle Christian IX og Dr. Louise som buster midt i det hele!
Billedet er taget fra have-siden. Tænk, hvis Amalienborg havde sådan en gigantisk have! (Og inviterede bunker af mennesker på te-selskab 3 gange i løbet af sommeren) Det britiske kongehus er et meget stort, meget travlt ét af slagsen. Spændende at se!
For at få billet stod jeg i kø i 45 min.
Og startede en strømpe mere. Denne gang i Wollmeise, "Versüchskaninchen II" og alm. 2x2 rib. Den bliver rigtig fin, og jeg glæder mig til de bunker af strømper jeg skal strikke i alt mit dejlige garn!
I går faldt jeg forøvrigt over denne interessante side, hvor man udnytter garnets "pooling" til at lave lodrette striber. Virkelig sjov idé, som jeg helt sikkert må prøve engang!
Det har været en dejlig London-tur. I går nåede jeg jo også Evensong i Westminster Abbey og "Billy Elliott", og i dag må jeg lige ind og besøge næsten-naboen, Victoria & Albert Museet.
Men jeg har jo ikke set det hele! Min billet til Buckingham gælder som årskort og mit oyster-card afleverer jeg heller ikke frivilligt...... Jeg må altså tilbage. Inden 4 år. Gerne i løbet af næste år. Helst ikke midt om sommeren, for gisp, som der er turister overalt! (Gerne inkluderet Knit Nation og mere Wollmeise!)
Ét er drømme, noget andet virkelighed (og planlægning). Jeg må se, hvor langt jeg kommer!

3 kommentarer:

 1. Lyder som om du har en helt fantastiks tur. her holdes der ferie i sofaen. Det er planlagt og nydes i fulde drag. Hr du planer d. 19/8 fra. ca. 10.20? eller kunne du tænke dig at få et besøg *thihi*

  SvarSlet
 2. Det var rigtig skønt!
  Åh - d. 19/8 har jeg nok travlt med at planlægge min fødselsdagsfest et par dage senere. Desværre.

  SvarSlet
 3. Thihi det er nok også vigtigere at have tid til end at jeg skal forlystre mig i garnmekka *ggg*

  Og ganske rolig. Jeg skal nok finde et andet sted at fordrive et par timer, det var kun fordi jeg skal aflevere mittebarnet lige i nærheden af dig at jeg fik den ide *s*

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails