søndag den 1. august 2010

Projekter i London

Man får strikket her i London, gør man! Mit juli-projekt blev færdigt i går. Lige i sidste øjeblik eller noget, så det stadig hed juli!
Egentlig skulle det have været færdigt inden London, men det nåede jeg så ikke!
Strikket i Katia Bombay, lige knap 5 nøgler á 100 g. Den bliver ikke vejet, før jeg kommer hjem, så jeg ved ikke, om det svarer til 480 g som forventet?
Til selve Knit Nation var der sandelig også strikkekrav.
I går var jeg til "design-din-egen-sok" workshop med selveste Cookie A., hvilket var superspændende og sjovt. Hun fortalte og fortalte og viste billeder fra sin kommende bog. Man skulle designe noget, og jeg havde da også medbragt garn.
Nu havde jeg lige siddet og strikket estisk i 2 dage, inkl. knopper, og derfor fik den/de knopper øverst, og
så fandt jeg blomstermønsteret på Ravelry og snuppede en bid, der så skal fylde resten af strømpen.
De bliver søde, tror jeg, hvis de nogensinde bliver færdige!
Desuden har jeg fået forfærdeligt meget lyst til at pille hul på et nøgle Wollmeise garn og starte på nogle Cookie A. strømper. Super smukke er de!
Derefter følger så et billede af nogle estiske knopper. Den sidste ende af min "Lace Sampler", der faktisk har fået størrelse tørklæde. (Meget praktisk!) Sidste motiv var "Greta Garbo" motivet, og det er vældig fint, må jeg sige. Men sikke mange knopper! Det er strikketøj med indbyggede bump, så man ikke strikker for hurtigt.......
Et gigantisk sjal fyldt med knopper skal I nok ikke lige forvente fra min hånd, selv om jeg lærte 2 måder at lave dem på. Både den hurtige på 1 pind og den lidt langsommere over 2 pinde (den sidste kunne jeg egentlig i forvejen)
Noget estisk kommer der dog på pindene. Jeg har bestilt mønster på en cardigan i mønster med forlængede masker. Meget smukt, meget elastisk, og vældig interessant at strikke!
Til allersidst: et billede af selveste Jessica og Casey, der startede Ravelry.
Hvad de laver? Jo, de står og trækker vindere ved lodtrækningen til Ravelry-partyet i går aftes.
Meget hyggeligt party. Ganske vist ingen mad eller drikke, men vi strikkede allesammen, og der var dejlig cider i baren.
Jeg var træt og tilfreds, da jeg vendte snuden mod dynerne...
Knit Nation er helt sikkert et besøg værd en anden gang. Husk det endeligt! De danske farver var stolt repræsenteret ved 3 personer. Eva, Signe og undertegnede.
Næste gang skal vi være flere. Skal vi ikke?

8 kommentarer:

 1. Lokke, lokke ;-) Det lyder rigtig spændende, og alene rygtet om at der var et ton Wollmeise er jo tillokkende. Måske?

  SvarSlet
 2. Jeg har været lidt ked af at jeg lagde dette års Londontur for 14 dage siden, for hvor ville jeg dog gerne have haft muligheden for at være en del af dette vildt spændende inferno. Det gør det så ikke mindre interessant når man læser dine muntre og medrivende oplevelser. Impornerende så meget du har fået strikket.

  SvarSlet
 3. Jamen, det ville da være hyggeligt at følges med jer også næste gang!
  Ved ikke helt, hvornår det præcis bliver. Arrangørerne skal vist lige puste ud nu...

  SvarSlet
 4. sikke en masse du får lavet i London, hvor må det være skønt :)

  SvarSlet
 5. Men nu er de allesammen taget hjem, og jeg styrter rundt. Så produktiviteten er lige faldet stejlt! Men det var dejligt at få færdigt.

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det bare som en fantastisk ferie. Jeg er misundelig på den gode måde,
  Sikken et rov hos Wollmeise, mangler du lilla er jeg klar på en bytter :-)

  SvarSlet
 7. Tak skal du have - jeg synes også selv, at det er så vildt smart! En uge alene i London er alligevel for meget for mig, men sammen med Knit Nation er det helt perfekt!
  Lilla wollmeise? Tænk, det har jeg også. Bliver feeeeede strømper...

  SvarSlet
 8. Å av synd att jag inte visste att det var danskar där, jag träffade en norska och andra svenskar. En supertrevlig tillställning var det i alla fall.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails