lørdag den 18. juni 2011

Link 9

Tæppet er vokset lidt, selv om der ikke har været meget tid til noget efter jeg kom hjem fra Paris. 2 af niecerne har set tæppet og var vældig imponeret, men det er også en hel del firkanter og uger siden de har set det sidst.... (Ros og opmuntring modtages dog med kyshånd!)
Det pæne, rektangulære er væk, men kommer igen. Nu er det bare med at holde tungen lige i munden når jeg syr sammen, og så er tæppet iøvrigt begyndt at blive lidt stort at sidde med....

The blanket grew slightly, even though I haven't had much time for craft-stuff since returning from Paris. Two of my nieces were very impressed, but it sure had been somes weeks (and squares) since they saw the blanket last time..... (I do appreciate the admiration, though!)
The nice, square look is gone right now, but will be back. Now I just need to focus a lot when sewing the squares together, and the blanket is so big now that it is a bit big and warm to sit with...

3 kommentarer:

 1. Det er da supert, som det går. Det er lige før jeg på nevøens vegne ønsker at sommeren ikke bliver så varm, at du finder det for varmt og tungt at sidde med ;0)

  SvarSlet
 2. Det er et imponerende arbejde. Jeg følger spænt med til det sidste.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Det tager godt nok lang tid...
  Susse - jeg arbejder ihvertfald videre. Sommer eller ej!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails