fredag den 15. maj 2015

En slags hjørne / A corner. Sort of.

Det føles lidt som en milepæl, og den er god nok. Det ene forstykke er færdigt på "Fanø"! Nu er det til at se lys for enden af tunnellen, og det er faktisk meget rart.
Jeg har opdaget, at modellen har 3/4 ærmer, eftersom det står i opskriften. Når man bare kigger på billedet i bogen, ligner det sådan en rigtig, dejlig lang trøje med det vide stykke forneden. Hvis man så husker, at det er kortere ærmer, så blev trøjen lige et stykke kortere.......
Det er en god ide, at Annette Danielsen er begyndt at vise tøj på rigtige mennesker i hendes sidste bøger, for det med kun at se modellen holder ikke til min fantasi!

It feels a bit like a milestone, and it's true. One of the front pieces is done on "Fanø"! It feels like I can see a bit of light at the end of the tunnel, and that feels very nice.
I found out that the model has 3/4 sleeves, since the pattern says so. If you're just looking at the photo in the book, it looks like a really nice, long cardigan with the ruffled bit at the bottom. If you then remember how the sleeves are shorter, then the cardigan shrinks as well.....
It is really good that Annette Danielsen started using her models on real people in her newest books. Only seeing the model is no good for people with my imagination!

6 kommentarer:

 1. Ja, der gaar lidt kuk i den naar man kun ser modeller paa en str 34 haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved såmænd ikke hvad størrelse det er, men når man ikke ser ærmet på en arm er det svært lige at gennemskue hvor langt det er......

   Slet
 2. Du har helt ret - jeg er blevet overrasket nogle gange, når jeg har set hendes modeller IRL, for de er ofte meget kortere og helt anderledes end det indtryk man får i bogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt, så stor forskel der kan være! Jeg er ihvertfald glad for, at der i de sidste bøger er mennesker indeni det strikkede, så man bedre kan se det.
   Læsø-trøjen troede jeg var sådan en stor, over-size morfar-trøje, til jeg så den i virkeligheden og opdagede, at det mere var chanel-agtigt....

   Slet
 3. Havde jeg bedre kunnet se størrelsesforholdet på Sprogø og Samsø, havde jeg gjort dem en smule længere. Men de bliver flittigt brugt alligevel. Den blå farve er rigtig flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   I forhold til længderne, så gider man jo ikke rigtig læse mål og beregne, vel? Men det kunne være, man skulle gøre det.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails