tirsdag den 26. maj 2015

Vest

Alle biserne blev syet i løbet af weekenden, men hold da op, det tog godt nok lige lidt længere tid end jeg havde tænkt. (Havde planlagt at komme hjem med færdigsyede biser OG et færdigstrikket ærme. Kald mig optimist.)

All the pintucks were sewn over the weekend, but wow, it took somewhat longer than what I thought. (I had planned to return home with finished pintucks AND a finished sleeve. You can call me optimist.)
Man kan vel godt kalde det en vest, så langt som jeg er nået. Min svigerinde prøvede den, og den passer faktisk ret fint. Den er også pæn til hende. Den er bare overhovedet ikke hendes stil.
Men nu gør jeg den altså færdig. Måske engang kunne jeg strikke den igen. Med tykkere garn og pinde og få en trøje, som vi troede, den skulle blive?

You could call it a vest, as far as I've gotten. My sister-in-law tried it on, and it fits her quite well. It also looks nice on her. It is just so very far from her taste and style as you could get.
But now I'm going to finish it. Maybe at some point I would knit it again. Using heavier yarn and bigger needles and end up with a cardigan like we thought it would be?

6 kommentarer:

 1. Hvor synd at det ikke er hendes stil, for den er super flot og det er jo et kæmpe arbejde. Kan du ikke selv passe den? - Ellers kan du sikkert sælge den. Jeg synes nu også den er fin som vest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har selv betalt garnet, så hun får lov at give den væk. Eller finde noget at bruge den til. Men det ER ret ærgeligt. Jeg er meget glad for, at Annette Danielsen er begyndt at putte mennesker indeni sine modeller, så man kan se dem rigtigt i de nyeste bøger!

   Slet
 2. Åh nej, og det monsterarbejde. Jeg er ganske overbevist om, at der blandt dine venner og bekendte gemmer sig en der vil ELSKE det kunstværk der tager form. Hilsen Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret surt. Især på pind 3!

   Slet
 3. Det er godt, din svigerinde tør sige fra, - selv over for det kæmpe arbejde. Så er der jo en chance for at en anden kan blive glad for trøjen. Hvor bliver den dog flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har ikke sagt hun ikke vil have den, men jeg tvivler på at hun kommer til at bruge den noget særligt. Det er ærgerligt.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails