lørdag den 10. august 2019

Gør-det-selv / Do it yourself

Jeg spekulerer på at lave et lille tæppe til køkkenet. I ved - bare for hyggens skyld! Det ser da meget pænere ud end sådan et stort, bart gulv!
Jeg gik på jagt i garnlageret, hvilket er blevet temmelig meget nemmere, omend stadig lidt uoverskueligt, og fandt de her to styk stofgarn.
Der er jo ikke nok til noget som helst, kan jeg godt se, men det er da starten på en idé! Man kan så også strikke det i stedet for at hækle. I flere tråde tynd bomuld.
Har I andre erfaringer med hjemmelavede gulvtæpper?

I'm wondering about making a small blanket for my kitchen floor. You know - just for the "hygge"! It would look so much nicer than a large, empty floor!
I went searching in my stash, which has become so much easier, although still a bit confusing, and found these two pieces of fabric-yarn.
There really isn't enough for anything, but it is the beginning of an idea! You could also knit instead of crocheting. Or use many strains of thin cotton.
Have any of you made a blanket yourself?

2 kommentarer:

 1. Et tæppe i et køkken bør ikke være større end det kan komme i vaskemaskinen, så det bliver ikke et stort tæppe. Små tæpper ligger ikke fast, selvom de placeres på et skridsikkert underlag, og også niveauforskellen er et udmærket udgangspunkt for at snuble, så alt i alt er risikoen for håndleds- og hoftebrud stor, men til gengæld har man noget pænt at kigge på, når man ligger og vånder sig på gulvet! ��
  Mvh. Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, det har du jo nok ret i! Måske skal jeg vælge det røde garn, så blod ikke bliver så synligt........

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails