tirsdag den 20. august 2019

Jeg nyder det / I'm enjoying myself

Der er et nyt projekt på vej - og denne gang er det HÆKLET! Jeg skrev tidligere, at jeg gerne ville have et lille tæppe til køkkenet, og da jeg så var i Netto, så jeg helt tilfældigt nogle store nøgler "regnbue"garn, hvor hver tråd er 4 tynde snore, der en ad gangen skifter farve, så man får et flydende farveforløb.
Der var lige 3 nøgler, og de var ret billige (OG i ren bomuld), så jeg skyndte mig at købe dem. Så nu hækler jeg fra alle 3 nøgler samtidig til et lille, stribet tæppe. De 3 tråde skifter farve lidt forskelligt, så det bliver ret flot, synes jeg.

There is a new project coming up - and this time, it's CROCHET! I wrote earlier on, that I would like to make a small blanket for my kitchen, and when I went to the supermarket, I accidentally found some big cakes of "rainbow" yarn, made of 4 thin threads that changes color separately, to make the color-changes more smooth.
They had 3 cakes, and they were cheap (AND pure cotton), so I bought them right away. And now I'm crocheting from all 3 cakes together for a small, striped blanket. The 3 threads has their color changes a bit differently, so it turns out really nice. 
Det er min allersidste ferieuge, og jeg er virkelig gået i afslapningsmode! Det er dejligt, at der er lidt sol igen, og jeg fandt ud af, at man uden problemer kan hækle i hængekøjen. Det er SÅ skønt......
Jeg gør alt hvad jeg kan for at holde gejsten og hækle frem til næste farveskift og så lige en række til og en række til osv. Jeg vil helst ikke gå i stå før det er færdigt! Er ret spændt på, hvor langt det bliver.

This is my last week of vacation, and I really went down into relax-mode! I love seeing the sun again, and I discovered that it works quite well to crochet in the hammock. It's SO wonderful.....
I do everything I can to keep the spirit and crochet until the next color-change and then another row and another row and so on. I would rather not halt this until it's done! It's quite exciting how long it will be.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails