fredag den 11. september 2020

50

Så blev jeg sandelig 50! Det føles jo helt ok indtil videre. I skal lige få lov at se nogle gaver, for selv om det ikke er de vildeste fester har jeg fået rigtig fine gaver!
Noget af det vildeste var nok at jeg fik FØDSELSDAGSSTRØMPER! Min veninde har strikket til mig, og det var bare fantastisk!

And so I turned 50! It's quite ok so far. So today you'll get to see some of my gifts, because although I didn't have a crazy celebration in any way, I still got some amazing gifts!
The most surprising and amazing thing was when I had BIRTHDAY SOCKS! My friend knit them for me, and I just got so happy!
Johanne havde farvet garn til mig. Sådan helt unikt Christine-garn i mine yndlingsfarver, og jeg ELSKER det! Der er 6 bundter, og jeg skal jo finde ud af hvad det skal blive til. Noget til mig, ihvertfald!

Johanne dyed yarn for me. Totally unique Christine-yarn in my favorite colors, and I LOVE it! I got 6 skeins, and I do need to find out what to make from it. Something for me, for sure!
Jeg fik også et gavekort til Sommerfuglen, som straks blev omsat til Zauberball crazy. Fordi det kan man altid bruge! Der var også gavekort til Tante Grøn i Odense og til den lokale garnbutik her i Tårnby, som jeg skal hen at bruge i dag. Det er jo en virkelig god måde at bruge sin fødselsdag på!

I also had a gift card for Sommerfuglen, which I used right away for Zauberball crazy. This is always usable! I also had gift cards for Tante Grøn in Odense, and for the local yarn shop here in Tårnby, that I'm going to use today. It's a really good way spending your birthday!
Jeg fik en Harry Potter strikkebog og opskriften på et hæklet net. Samt det skønneste Pima bomuld til at hækle af. 

I had a Harry Potter pattern book and pattern for a crochet tote. With lovely Pima cotton for making it. 
Jeg kan jo godt lide bomuld, faktisk, og jeg fik ekstra god bomuld som er spundet af kvinder fra et projekt i Burkina Faso. Det kom med uld fra Bornholm, som så faktisk passer med det håndfarvede garn. 

I do like cotton, actually, and I got some extra nice cotton, spun by women from a project in Burkina Faso. I also had wool from Bornholm, which actually matches the hand dyed yarn. 
Jeg fik den nye Annette Danielsen bog. Faktisk to gange. Jeg ELSKER hendes bøger! Det er jo helt utroligt så mange hun skriver. Den ene blev så godt nok byttet. 

I had the new Annette Danielsen book. Actually twice. I just LOVE her books! It's amazing how many she writes. One of the books was returned, though. 
Jeg fik et Pandemic spil. Har tit kigget på det og tænkt det kunne være sjovt, og nu er det så bare at komme i gang!

I had a Pandemic game. I have been looking at it often and thought it could be fun, and now I just need to get going!
Den ekstra strikkebog blev byttet til denne her med rigtig mange kjoler i alle størrelser. 
Der var jo flere gaver. Gin og Tonic, vin, kage, slik, øreringe. I morgen er der så den sidste fest i denne omgang, og i dag skal jeg forberede mig på i morgen. OG læse hilsener på Facebook. Det er altid så hyggeligt. God fredag derude!

The extra pattern book was changed to this one with lots of dresses in all sizes. 
There were more gifts. Gin and Tonic, wine, cake, candy, ear rings. Tomorrow is my last party this week, and today I will prepare for tomorrow. AND read messages on Facebook. It's always so nice. Happy Friday out there!

8 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen. Dejligt at du blev fejret - i disse tider.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, det er virkelig skønt med en overdækket terrasse så man stadig kan holde fest.

   Slet
 2. Tillykke tillykke, dejlige gaver du har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, det var nogle skønne gaver!

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen. Lækre gaver du har fået

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg er meget glad for de gaver. Helt perfekte!

   Slet
 4. Tillykke med den runde dag - hvad kunne være mere passende som gave end strømper, der er strikket RUNDT og RUNDT på RUNDE pinde :) Dejligt at du tilpasser dig Corona-restriktionerne og holde mange fødselsdagsfester i stedet for én stor.
  (Det var jo her, den skulle være og ikke på indslaget fra torsdag).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!
   Ja, det er faktisk rart med Corona, for jeg synes det er hyggeligere at have folk i små portioner. (Det er vist så også det eneste positive ved Corona!) Og det er virkelig, virkelig dejligt at have mulighed for at sidde udenfor!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails