lørdag den 19. september 2020

Så lærte jeg noget nyt / Learned something new

Min buket med garn er blevet afmonteret. Johanne var på besøg, og heldigvis for det! Jeg havde nemlig ingen anelse om at de der tykke plasticsnore som den var pyntet med faktisk havde en funktion! 
Nu ved jeg så, at det er "maskesnore" som lyder vældigt smart, faktisk. 
Tænk, at min søster helt ovre i USA skulle være den som udvidede min horisont på den måde! Det var den fineste buket og med noget rigtig flot garn. Jeg mistænker, at det er undulat-farvet. Tusind, tusind tak!

My bouquet with yarn has been dismounted. Johanne was visiting, which was very lucky! I had no idea at all that the thick, stiff plastic strings used for decoration actually had a function!
So now I know they are "stitch wires", which sounds really smart, actually. 
It's amazing how my sister so far away as the US should be the one broadening my horizon! The bouquet was so pretty and the yarn is beautiful. I suspect it's in budgie-colors. Thank you so, so much!

2 kommentarer:

  1. Jeg kan forstå, at du ikke ser strikke-podcasts? 😘 der har de nemmelig været det hotteste af det hotte siden foråret. Dejligt, du fik hørt om den, for de er smarte.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, jeg er slet ikke kommet i gang med strikke-podcasts. Fandt jo så ud af HVOR hotte og smarte de er! Godt for det, for det lyder virkelig som en god ide!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails