søndag den 6. november 2022

Nogle gange strikker jeg også på denne her / Sometimes I even knit on this one

Min egen sweater er parkeret i sofaen - den er lidt for stor til bare at tage med i tasken! Jeg er nået et lille stykke ned af nummer to ærme. Det er ikke gået så hurtigt, for når der så ind imellem er strømper som bare SKAL være færdige, får de lov at være med i sofaen. 
Og generelt har jeg vel bare ikke siddet der så meget som jeg gerne ville. 
Det er rimeligt meget glatstrik for tiden, og jeg kan mærke at jeg har lyst til at strikke noget andet også. Jeg er ikke helt sikker på hvad det skulle være, men der dukker nok noget op. Håber, at denne her sweater bliver færdig i år!

My own sweater is parked on the couch - it's a bit big to bring in my bag! I've knit a bit of the second sleeve. It's not growing very fast, because sometimes there are socks that just NEED to be finished, and then they get to be in the couch with me. 
And I guess I just haven't been sitting there as much as I wanted to. 
It's a lot of stockinette stitch right now, and I can feel how I just want to knit something else too. 
I'm not sure what it should be, but I'm sure something will show up. I do hope, though, that this sweater will get done this year! 

2 kommentarer:

  1. Imponerende. Den bliver flot! Hvergang, jeg ser nogen, der har strikket en hel trøje er jeg sådan ... Aww, it's Superman! Jeg har prøvet flere gange, men det kan jeg altså ikke!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød! Men altså - kunsten er at man ikke giver op! Selv om man bare når 2 omgange en dag, så er det jo stadig fremskridt. Du kan godt!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails