torsdag den 3. november 2022

Absolut ikke hurtigt / Definitely not fast

I lørdags købte jeg dele til min reol, men det tog lidt tid at få det sat op! Først opdagede jeg, at siden var kortere end de andre jeg har. Det var ret irriterende at finde ud af, at det var fordi jeg ikke havde målt dem jeg har i forvejen, men bare gættet.....
Derefter skulle de have olie, og nu står den så der og venter på at det bliver weekend igen så der kan komme et par hylder mere på og nogle bøger. 
Det bliver altså rart lige at få reolen gjort klar! Jeg synes det har taget meget lang tid. Det er ikke nemt når man ikke er så meget hjemme!

This Saturday, I bought parts for my bookshelf, but it took a while to build it! First, I discovered that the side was shorter than my other bookshelves. It was really annoying when I found out that I just didn't measure them, but guessed.....
Then the parts needed oil, and now it's just waiting there for the weekend to come, so I can buy a few more shelves and set the books up. 
It will be so nice to have this fixed! It feels like it took forever. It's not easy doing stuff when you're not at home a lot!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails