torsdag den 6. juni 2024

Tillykke, Sverige! / Congratulations, Sweden!

I dag er det Sveriges nationaldag! Hvert eneste år bliver jeg meget skuffet over at jeg IKKE ser mine kolleger i nationaldragten når vi er på kongres! Hvert eneste år bliver jeg spurgt om hvornår det er Danmarks nationaldag. Og hvert eneste år ved jeg ikke helt hvad jeg skal svare. Altså - 5. juni er vel en slags nationaldag? Men man får jo ikke fri. Heller ikke 15. juni når det er flagets dag. Så det er vi ikke så gode til i Danmark!
Men tillykke til Sverige, ihvertfald! Håber at jeg en eller anden gang ser dem alle i nationaldragt. 

Todays is the Swedish national day! Every single year I'm very disappointed that I do NOT see my colleagues wearing their national costume when we are at the conference! Every single year someone asks me when the Danish national day is, and every single year I don't know what to say. You know - June 5th is a kind of national day! But nobody's off from work. June 15th is our flag day, but no holiday there either. We are not very good at that in Denmark!
But congratulations, Sweden, anyway! Hopefully I will some time get to see everyone in their costumes. 

2 kommentarer:

  1. Om det var Danmarks nationaldag i går eller ej, så var vi faktisk ret mange, der havde fri. En hel del børneinstitutioner og de store supermarkeder havde lukket. Og når man tager højde for hvor mange politikere, der var rundt og tale på grundlovsmøder, så har der nok heller ikke været almindelig arbejdsdat i folketinget.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, det er da dejligt så at jeg tager fejl! Jeg synes bare at alle de voksne så også skulle have fri......

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails