søndag den 6. oktober 2024

Ny sofa / New couch

Jeg har bestilt en ny sofa som snart kommer. Efter 25 år med den jeg har er jeg begyndt at forstå at det måske alligevel er på tide med en ny. 
Der skal selvfølgelig nye puder til sofaen, og nu har jeg fundet mønsteret til den første! Denne fine pude med en drage som er lavet efter et vikinge-runemønster! Jeg kan stadig huske da jeg købte bogen helt ny. I 2000. Så den er næsten lige så gammel som den gamle sofa.......

I have ordered a new couch which will come very soon. After 25 years of the one I have I started to understand that it might be time for a new one. 
Of course it needs new pillows, and now I found the pattern for the first one! This pretty pillow with a dragon made after a viking rune-pattern! I still remember when I bought the brand new book. In the year 2000. Which means it's almost as old as the old couch.......
Jeg fik vældigt fint garn fra min niece i fødselsdagsgave som hun havde valgt så det skulle passe til den nye sofa. Tykkelsen passer præcis til mønsteret, så nu er jeg i gang. Det bliver virkelig fint! 
Midterstykket er selvfølgelig det nemmeste at strikke. Kanten er nærmest en lang snoning, så det kommer til at tage lidt tid. 
Hvordan de andre puder skal være ved jeg ikke helt. Jeg har tænkt på om jeg skal lave en strikket, en hæklet og en i patchwork. Vi får se. 

I got this very beautiful yarn from my niece for my birthday. She picked the color so it will match the new couch. The yarn is perfect for this pattern, so now I've started. It's so pretty!
The middle piece is of course the easiest bit. The edge is one big cable, so that will take some time. 
How the other couches will be is still uncertain. I've thought about making a knitted, a crocheted and a patchwork pillow. We'll see. 

2 kommentarer:

  1. Det ser spændende ud. Fint med dragemønsteret i midten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! Ja, det er virkelig et fint dragemønster!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails