søndag den 23. juli 2017

Lidt træt / A bit tired

I går var jeg på arbejde. Jeg var vel lidt træt, for først glemte jeg min ekstra taske i metroen. Jeg opdagede det i Øresundstoget, der endnu ikke var kørt, så jeg måtte spæne tilbage efter tasken og så tage det næste tog.
Nå. Så jeg ville blive 15 minutter forsinket. Men så skiftede jeg tog i Hyllie - troede jeg! For toget kørte ikke fra det spor det plejer, og det opdagede jeg først da jeg så det køre!
Heldigvis gik resten af dagen bedre, og nu til morgen er jeg kommet hjem igen. Det er nu rart. I toget hjem strikkede jeg - en strømpe! For selvfølgelig er der flere fødselsdage på vej. God dag derude!

Yesterday, I was working. I guess I was a bit tired, because first, I forgot my extra bag on the metro. I found out when sitting in the Øresunds train, which hadn't left, so I had to run back to find my bag and then catch the next train.
Well. Then I would be 15 minutes late. But then I switched train in Hyllie - I thought! Because the train didn't leave from the usual platform, and I only discovered when I saw it leaving!
Fortunately, the rest of the day went better, and now, in the morning, I'm back home. That's nice. On the train home I knit - a sock! Of course there are more birthdays coming up. Have a nice day!

6 kommentarer:

 1. Sikke dog en dag du har haft, godt du kom hjem, og havde et strikketøj med, det forbedrer jo altid ventetiden.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid hyggeligt med et strikketøj!

   Slet
 2. Ja sikke en dag,det var godt at du fik din taske så den ikke skulle køre alene rundt ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke jeg havde haft noget vigtigt i tasken, var det lige før den havde fået lov at køre.....

   Slet
 3. Du får da noget strømpestrik ud af dine (nu forlængede) togture.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails