søndag den 2. juli 2017

På sporet / On the track

I går var jeg til 70 års fødselsdag. Det var utroligt hyggeligt! Ovenikøbet fik jeg lov at yde strikkehjælp til en, der havde taget sit kommende strikketøj med af samme grund. Det handlede om at knække koden til sømandsbobler. Jeg kan huske, hvor meget jeg selv spekulerede inden jeg kastede mig ud idet, så det var jo bare hyggeligt at kunne hjælpe. Det skulle blive en lille trøje i 2-farvet mønster, og det var faktisk så fint at jeg tror jeg selv må i gang. Der er jo babyer nok at strikke til!

Yesterday, I went to a 70 years birthday celebration. It was such a nice day! On top of it, I even got to help a fellow knitter who brought her future project just for that. It was about cracking the code of "Sailor's bubbles" (a very popular pattern in Denmark). I remember how much I was speculating before trying it myself, so it was very nice to help. It's going to be a baby cardigan in 2 colored pattern, and it was so pretty that I think I need to start one myself. Plenty of babies to knit for!
Nu er jeg så på vej til første stop i denne uges ferie. Sølvbryllup. Bagefter skal jeg direkte videre på camping, og da jeg forventer god tid til at strikke, er der pakket godt med garn og opskrifter ned. Der er endnu en Bella som skal være færdig (jeg HÅBER der er garn nok!), der er strømper der skal strikkes, og der er en babytrøje til lillebror som også meget gerne skulle blive til noget. Jeg har store forhåbninger!

So now, I'm on the way to the first stop of this week's vacation. A silver wedding. Afterwards, I'll go on for camping, and since I expect plenty of time for knitting, I packed a lot of yarn and patterns. There is another Bella to finish (I really HOPE I have enough yarn!), there are socks to knit and a cardigan for little brother which really needs to be made. I have great expectations!

2 kommentarer:

  1. Det lyder helt perfekt med camping og masser af strikketid. God tur.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails