tirsdag den 12. november 2019

Totalt klar / Totally ready

I dag skal jeg til Disneyland Paris sammen med hende på 5. Hun har snakket om det i næsten 3 år, men jeg er ikke sikker på, at det er hende som har glædet sig mest. For det er sandelig svært at glæde sig mere end jeg har gjort!
Jeg håber jo selvfølgelig, at alt går godt og ingen bliver syg eller får hjemve eller sådan noget. Overtræt bliver hun jo nok, men det kan vist ikke undgås.
Jeg har fundet øreringene frem som skal med, men tager ikke computeren med. Så de næste par dage har jeg snydt og skrevet forud. (Som jeg nogle gange gør.) I skal NOK få lov at se billeder når vi er hjemme igen.

Today, I'll be going to Disneyland Paris with the 5 year old. She talked about this for almost 3 years, but I'm not totally sure that she is the most excited one. Anyone would have a hard time trying to be more excited about this than I am!
I do of course hope that all goes well and no-one gets sick or home-sick or stuff like that.
I'm sure she'll get over-stimulated, but there is no way to avoid that.
I already found the earrings to bring, but the computer will not be coming along. So for the next few days, I cheated and post stuff I wrote before. (Which I sometimes do.) I WILL get to see pictures when we are back home again.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails