torsdag den 11. april 2024

Næsten færdig / Almost done

Det er snart et par uger siden jeg bestemte at jeg skulle gøre min nieces tæppe færdigt, men så skete der absolut ingenting. 
Her i weekenden fik jeg så kigget på hvordan fordelingen af stof til kanterne skulle være, og søndag aften gik jeg i gang med den første del af kanten. 
Jeg tænkte at jeg ikke skulle sy en hel omgang kant hver aften, bare så det ikke blev for meget. 

It's almost a few weeks ago that I decided that I wanted to finish my niece's blanket, but then absolutely nothing happened. 
Last weekend, I got to look at the order of the different fabrics in the edge, and on Sunday evening, I started on the first part of the border.
I did think that I wouldn't sew a full round each night, just to prevent that it became too much. 
Men pludselig var alle dele syet på og det lå der, stort og fint på stuegulvet! 
Det er virkelig helt anderledes at se det med kanter på, og jeg tror bare det bliver så godt når det er færdigt! For og bagside må dog lige vente til næste uge så jeg har tid. Men jeg er ret sikker på at nu bliver det færdigt. Og det bliver fint!

But suddenly, all parts were sewn on, and there it was, big and beautiful on my living room floor!
It looks totally different with the edges on, and I am convinced that it will be really great when it's done! The lining and the back will have to wait until next week, though. But I feel quite sure now that it will get done. And it will be pretty!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails