onsdag den 3. februar 2010

Jeg har fået en award!

Det er min allerførste af slagsen, og jeg har fået den af Lisbeth.
Tusind tak!
Reglerne er:
A. Vise awarden på min blog
B. Linke til den, jeg har fået den af.
C. Skrive 7 ting om mig selv
D. Give awarden videre til syv andre.
Hermed 7 ting om mig selv.
1) Jeg griner rigtig højt (og gerne)
2) Jeg kan tælle til 10 på dansk, svensk, engelsk, tysk, latin, hebraisk og kiswahili (selv om jeg lige måtte hen og tjekke, hvad 8 hedder - det hedder forresten nane)
3) Jeg elsker at gå i kirke, hvilket en del søndag formiddage går med
4) Jeg synger i kor og har bidraget med uforglemmelige øjeblikke som engang at brase ud af koret midt under en sang, fordi jeg fik det forfærdeligste hosteanfald der ikke kunne holdes tilbage. Derudover kom jeg engang til at smide min nodemappe op i luften under en koncert (spørg mig ikke hvordan!)
5) Da jeg gik i 4-5-6 klasse (deromkring) lovede min mor mine klassekammerater, at de måtte få flødeboller, hvis de kunne lære mig at strikke lige. Jeg blev ret fortørnet - gik straks hjem og fandt en retstrikket firkant med lige kanter og kunne kort tid efter medbringe flødeboller (nogle af klassekammeraterne husker det endnu...)
6) Jeg drømmer ustyrligt meget og har en enormt livlig fantasi. Det er for det meste rigtig sjovt - og jeg elsker at drømme om garn!
7) Jeg elsker at stikke i folk. Faktisk sidder jeg nogle gange og kigger på fremmede menneskers hænder og tænker over, om de er nemme at stikke?
Derefter skal jeg give den videre til 7 andre. Jeg vil gerne give den til: Johanne (fordi hun er så fuld af gode idéer), Henriette (jeg ved godt, hun har fået den før, men hun fortjener en til. Hun er en fighter!), Kirsten (der arbejder på at få et større garnlager), Blogarella (hun er sindssygt kreativ med ord! Desuden får hun mig tit til at grine. Højt.), Linda (okay - det er så nummer 2 på 2 dage. Det må være dobbelt fortjent!), Merete (der lige får en forsinket fødselsdagsgave) og sidst, men ikke mindst, Eva (der strikker meget, meget mere end man umiddelbart kan se af hendes blog)

5 kommentarer:

 1. Kære Christunte, TUSIND tak for awarden. Det betyder intet at den er nr to, for begrundelsen er det der varmer mig allermest :-) Jeg anede egentlig ikke at du sådan fulgte med hos mig, så også derfor er jeg glad. Det er virkelig meget sødt af dig.

  Rigtig mange knus fra den anden side af Frb.. Nemlig Vanløse hihi
  Henriette

  SvarSlet
 2. UPS! Glemte da helt at sige tillykke til dig med awarden. Jeg bliver helt flov, for jeg har jo set på Ravelry hvor flittig du er, så den er bestemt velfortjent. Det må du altså lige undskylde ;)

  SvarSlet
 3. Hej
  Tusind tak for awarden du sendte til mig. Men jeg må desværre takke nej, da jeg i sin tid, besluttede mig for ikke at deltage i den slags.
  Merete

  SvarSlet
 4. Velbekomme - den er nu din alligevel. At den så stopper hos dig er fint nok med mig. Håber, du trods alt er glad for den!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails