torsdag den 25. februar 2010

Ej blot til lyst?

Niecens feriedage blev afsluttet med bravour.
Vi var først inde hos Bettedesign og shoppe garn. Til niecen, forstås. Som sædvanlig mødt af Lisbeths helt utroligt venlige betjening. Jeg føler mig stadig overbevist om, at hun er én af de personer, der kan sælge sand i Sahara. Altså - jeg får ihvertfald altid stor lyst til at købe noget, når jeg bevæger mig ind i hendes butik! Hun roste også niecens strikkerier, hvilket var rigtig dejligt.
Bagefter gik vi på "La Glace", hvor jeg faktisk aldrig har været før. Stor fejl! Uhyggeligt lækkert sted med uhyggeligt lækre kager, der ses ovenfor. Jeg fik nu alligevel flødeskum nok for et stykke tid og var ret glad for, at jeg drak the til kagen, istedet for varm chokolade med (mere) flødeskum.

Til sidst gik vi hen og købte billetter til Det Kgl. Teater til halv pris (det sælger de hver dag til aftenens forestilling, hvis man kommer efter kl. 16.
Jeg troede jo, at de viste "Tryllefløjten". Det gjorde de ikke, men til gengæld så vi ballet. Det var "Sylfiden" (og noget mere). Det var min første tur i Det Kongelige Teater, men forhåbentlig ikke den sidste. Det var virkelig alletiders! Hyggeligt, fint og med en flot, flot forestilling.
Alt i alt bød programmet dog mest på ting, der var "blot til lyst". Niecen drog glad videre, og kommer sikkert til at nævne København en del de nærmeste uger...... Hun tog hjem med opfattelsen af at have en stenrig faster. (Det har hun så ikke..... Mere....)

12 kommentarer:

 1. Ha.. nej det er muligt at du havde en formue dengang hun ankom, men strikkegarn, La Glace OG det kgl er nok til at ruinere enhver kærlig faster ( eller er du moster??)

  Men helt ærligt, det er da helt vidunderligt at du gider og gør det du gør, for tro mig det glemmer hun aldrig nogensinde. Min moster gjorde det samme for mig da jeg var lille og jeg husker det endnu som noget kæmpe stort og helt specelt.

  Og.. så knytter det jer sammen på en særlig måde.

  Du er en knag og jeg bliver så glad af at læse om jeres dage sammen.

  Knus Henriette :)))

  SvarSlet
 2. Altså - tusind tak, Henriette!
  Ja, jeg vil jo gerne give dem nogle gode oplevelser. Jeg holder forfærdeligt meget af dem alle 10, nemlig.
  Da jeg var teenager ville jeg rigtig, rigtig gerne have haft sådan en tante, der bare ville behandle MIG som guld. Men det prøver jeg så at gøre for dem :-)
  Tak for dine pæne ord.

  SvarSlet
 3. Mums La Glace er næste fast stop på mine københavnerture. Du er sådan som alle tanter burde være. Jeg har en, der er lige sådan og tog mig med på ture, da jeg var studerende.

  SvarSlet
 4. Altså det kan du da ikke være bekendt. Nu længes jeg også efter en La Glace tur.... Og det er ikke godt. Men heldigvis skal jeg arbejde så meget de næste måneder, at der slet ikke bliver tid til den slags. Og fristelser i garnbutikker er svære at modstå. Jeg var i Helsingør i går aftes, hvor en ny butik "Tot og tråd" holdt Christel Seyfarth aften... Men jeg modstod næsten. Nu skal jeg lige have produceret tre huer, nogle tørklæder og andet godt. Giv mig mere tid, please...

  SvarSlet
 5. Strikkeforsker - det er vist godt for dit helbred, at du ikke bor ved siden af La Glace.... Jeg må også derind igen på et tidspunkt!
  Lisbeth - undskyld. Vi købte Lucca på tilbud - 40 kr for 100 gram var tilbuddet.
  Jeg havde lige læst et blogindlæg om en, der bestemt ikke følte sig velkommen i en bestemt garnbutik, så jeg følte lige trang til at minde alle om hvor sød Lisbeth er!

  SvarSlet
 6. Hold da fest for en hyggedag! Dejligt, du får smilet frem hos mig når jeg læser dit indlæg! Og så er det jeg tænker, hvordan monstro niecen har det - hun kan kun ha` det fantastisk ovenpå sådan en oplevelsestur med - den nu ikke så stenrige faster!
  Du taler om en garnbutik med dårlig betjening - starter den med W??

  SvarSlet
 7. Det var nemlig superhyggeligt! Og frk. kæphøj, der mest sagde "Aalborg dit og dat" da hun kom, sidder nu nok hos familien og siger "København! Megasejt!" (he he)
  Yes - butikken starter med W og er temmelig dyr. Jeg har faktisk ikke selv handlet derinde, udover et par strikkepinde, hvor jeg ikke sådan kan klage over betjeningen. Jeg er selv mere til tyndere og billigere garn. (Specielt, hvis det er på tilbud!)

  SvarSlet
 8. Jeg har haft MANGE dårlige oplevelser med den butik, dårlig rådgivning, betjening og jeg føler mig aldrig velkommen - derfor kommer jeg kun hvis det er nødvendigt og jeg ved præcis hvad jeg skal ha`!
  Mine oplevelser er så dårlige at jeg har fravalgt gruppen på Ravelry!
  Butikken der starter med W ligger på Frederiksberg - ikke? ;O))

  SvarSlet
 9. Jo - du har nok fat på den rigtige butik der!
  Men som sagt - jeg har aldrig rigtig købt noget derinde. Jeg synes, det er alt for dyrt og alt for tykt garn. Hun laver ellers nogle fine modeller!
  Jeg elsker til gengæld både Bette Design og Jorun garn (og hvad jeg ellers støder på!)

  SvarSlet
 10. Jorun er klart min favorit - hun er bare så sød og viser gerne hvis der er ting hun ikke helt har tjek på! Bette Design har jeg kun været hos en enkelt gang - mest pga. beliggenheden, hyggelig butik!

  SvarSlet
 11. Og her må jeg så også lige blande mig, for mine erfaringer med den "ikke" nævnte butik er også super RINGE.. I betragtning af de priser hun holder sig, så syntes jeg på det nærmeste at man burde boykotte butikken. I øvrigt har jeg set et eller andet sted, at man også kan købe garn derfra i andre butikker, hvis nu man ikke har lyst til at undvære det, men gerne vil undgå den ringe betjening :)

  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 12. Hej Henriette
  Der er jo nok stadig nogle, der er glade for butikken. Jeg synes, hendes opskrifter er ret fine også. Men vi andre kan jo handle lige præcis dér, hvor vi har lyst!
  (Jeg får stadig nervøse trækninger over Tante Grøn i Odense - da jeg læste derovre købte jeg ALDRIG noget derinde for egne penge. Det var alt for dyrt til et SU budget. Nu har jeg så efterfølgende købt derinde, de er rigtig søde og alting, men jeg bliver stadig lidt nervøs, fordi min rygmarv ved, at det er dyrt...)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails