søndag den 28. februar 2010

Over målstregen!

Hjertetrøjen blev færdig i nattens mulm og mørke. Den voksede godt under tog-turen til Malmö (byturen, der blev en hard-core shoppe-tur endte iøvrigt med lidt ufrivillig sight-seeing. Næste gang følger jeg bare gå-gaden, og så taler vi ikke mere om det...) og blev begyndt monteret under en god dosis "Dr. Who".
Halskanten blev strikket, det ene ærme syet på, men så var det også sengetid.
Jeg kunne godt nok ikke sove.... Måske en blanding af rødvin, for meget cola og Dr. Who?
Min dyne var aaaaalt for varm (det var dog en ny og mærkelig fornemmelse efter alle de uger med frostvejr) - så til sidst satte jeg mig bare og monterede det sidste.
I morges røg den i vaskemaskinen, og nu er den næsten tør.
Ved du hvad? Jeg er SÅ tilfreds!
Størrelsen er lige tip-top, ærmerne tilpasse på en måde, så de ikke får huller på albuerne og halskanten sidder til, præcis som jeg kan lide det. Den er dejligt blød og farven er helt perfekt.
Jeg tror nok lige, den skal blive brugt til sidste trevl!
På det nederste billede ses de to sweatre sammen. Den nye ligger til venstre. Den er lidt mørkere i farven, og hjertet sidder dels en smule længere nede, dels er det lidt større.
Den gamle sweater var også lidt kradsende (jeg har åbenbart ikke helt hud til Dansk Pelsfåruld), og den ryger nu ud i den store affaldscontainer - med en stor tak for lang og tro tjeneste!
Hvad skal jeg mon så lave, tænker du nok?
Jo, jeg er såmænd allerede gået i gang med en Folklore. I - ta-daa! - Dansk Pelsfåruld. Bundfarven bliver sort, kontrastfarverne rødlige/lilla. Virkelig sjovt - der er 6 farver, og jeg vælger ny farver pr. terningkast. Jeg har glædet mig længe til at strikke med en terning, og måtte derfor starte, selv om der også skal gang i et Haruni-sjal til niecens konfirmation, og mit rundstykke fra julegaven. Det er skønt at starte på noget nyt! (Nå ja - jeg skal da også have strikket min Olive!)

5 kommentarer:

 1. Godt gået - GULD til dig! Sikke mange projekter du har liggende forude. Jeg kan komme videre med min Star-cross`d Love, som jeg startede på da jeg var i USA, det glæder jeg mig til. Ikke HF i laaaaaang tid!

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde!
  Jeg tror egentlig også, jeg kan leve uden Hanne Falkenberg. Kan faktisk godt lide at lave lidt andet end retmasker!
  Ja - mange, mange projekter. Til mig. Dejligt!

  SvarSlet
 3. wow, den er blevet super flot! og til lykke med guldmedaljen! bliver spændende at fölge alle de nye projekter.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Tak, Frida. Det var dejligt at nå det til tiden.
  Jeg glæder mig også til de nye projekter!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails