torsdag den 11. februar 2010

Standhaftigheden selv!

På Ravelry læste jeg om garn til 5 kr for 100 g i genbrugsbutikken på Ålholm Plads. Jeg skulle da hen og "kigge"! Jamen, det skulle jeg da!
Så jeg cyklede ad Dalgas Boulevard forbi fine sideveje der var opkaldt efter borgmester dit og general dat. Meget fint. Store, store villaer på den ene side af Boulevarden!
Et stykke ude af Roskildevej lå butikken så. Jeg kiggede. Og kiggede. Og mærkede. Og snusede. Og kiggede. Og drømte. Men jeg købte ingenting! (Altså - udover et lille, fint opskrifthæfte fra et ugeblad)
Hvad sker der? Jeg stod og tænkte på alt det garn, jeg også gerne ville kunne købe resten af året. På alt det garn, jeg har herhjemme og på, at jeg skulle "spare op" af de gram, jeg må købe, så jeg kunne købe en større portion.
Ind imellem kan jeg da blive helt bange for mig selv......

5 kommentarer:

 1. Hej Christrunte
  Ro på nu - det er jo bare alderen der gør sig gældende. Man bliver mere og mere fornuftig med alderen, se bare på mit købemønster ;0))

  SvarSlet
 2. Måske er det min flyttekasse... Den står i stuen igen - i en periode!
  Jeg går iøvrigt og planlægger garnkøb. En lille bitte smule!

  SvarSlet
 3. hm, er du sikker på du ikke er ved at blive syg? jeg ville i hvert fald være bekymret.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Frida - jeg BLEV faktisk ret bekymret. Faktisk cyklede jeg forbi en garnforretning på vej hjem, UDEN at gå ind. Begyndte at få tanker som "kan jeg så aldrig købe garn igen?" :-D
  God weekend!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails