torsdag den 18. februar 2010

Kun ravelympics tilbage...

Sekretærens handsker er SÅ færdige. De er vasket og tørret og klar til aflevering.
De er blevet helt vildt gode, hvis jeg selv skal sige det! Dejligt lange og bløde. De sidder til, men strammer ikke, og hul-mønsteret er lige prikken over i-et.
Christel Seyfarths cashmere er godt nok utroligt lækkert. Det rækker også langt - i 4 ply cashmere (det tykke) har jeg brugt 85 gram til begge handsker, der vel at mærke går fra hånden og et rimeligt stykke op på overarmen.
Mønsteret fandt jeg på - men det er nu ikke svært. Rib på bagsiden, hulmønster ovenpå. Skal nok lige få det skrevet ned, hvis nogen er interesseret!
Der var ellers lige en lille interessant drejning på projektet i går.
Jeg strikkede lystigt derudaf til DR2 (min nye yndlingskanal, sammen med Sverige 1) mens jeg var opslugt af snowboard-konkurrence og Thit Jensen. Jeg strikkede kant på første handske, hæftede ender osv. og derefter på anden handske. Det gik vildt godt! Lige indtil jeg var helt færdig og opdagede, at nummer 2 handske havde fået en fin, strikket kant nede ved fingrene.... Suk. Derfor blev de ikke afleveret i går, men først i dag, efter ny kantstrikning.
Derefter er det slut med flere bestillinger lige p.t. Jeg ved godt, at andre lever fint med mange bestillinger, men det gør jeg altså ikke. Jeg bliver i så ufatteligt dårligt humør af pligt-strik. Det, jeg selv bestemmer, bliver jeg da også træt af på et tidspunkt, men når jeg ved, at en anden står og tripper og forventer, så kan jeg slet ikke have det. Når jeg er færdig, er jeg såmænd stolt nok. Også over disse handsker. Men nok er nok.
I går fik jeg også lige bevist overfor mig selv, at jeg godt kan købe garn endnu (juhu!) - ialt 200 g garn kom med posten. Markno har tilbud, men jeg endte alligevel med at købe hos Nanna. Nanna sender gratis, hvis man køber for mindst 150 kr, og hun sender med Post Danmark. Desuden kom det nærmest med ekspresfart - dagen efter bestillingen var det her!
Trods alt blev jeg nærig og nøjedes med 200 gram. Jeg har nu strikket over 1,5 kg siden nytår, og der skal også være plads til at købe en "ordentlig" portion garn på et tidspunkt, så jeg ikke bare klatter gram væk hist og pist. (Suk, så fornuftig!)
Hermed vil jeg rette min fulde opmærksomhed mod Ravelympics projektet!

7 kommentarer:

 1. Hvor er de bare smukke - flot arbejde, men jeg har ikke rigtigt fundet ud af hvornår man bruger sådan nogle!
  Hvad er det nu for noget garn du har købt og til hvad?
  Hilsen den nysgerrige ;0)

  SvarSlet
 2. Næh - jeg ville også være lidt i tvivl for mit eget vedkommende! Meningen er, at hun vil bruge dem på arbejde - der er lidt koldt her på kontorerne, og man mærker det særligt, når man sidder og taster løs.
  Desuden vil hun muligvis bruge dem til en jakke med 3/4-lange ærmer.
  Det garn jeg har købt? Såmænd bare et nøgle Harry Potter strømpegarn og et nøgle Zauberwolle. Vældig lækkert...

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig, under 3/4 lange ærmer vil de være flotte!
  Dejligt med lidt ekstra nøgler til flyttekassen - den skulle jo nødig gå hen og blive tom ;0)) Jeg har for tiden mit garn fra USA og bøgerne til at ligge i stuen - synes endnu ikke der har været rigtig tid til at nyde det helt (pga.ravelymcip), inden det kommer i skabet - eller hvor jeg finder plads, så der ligger stabler og poser hos mig, i stedet for en flyttekasse!

  SvarSlet
 4. de ser lækre ud, hun bliver helt sikkert superglad. men, godt at du nu kan rette opmærksomheden mod dine egne projekter. glæder mig til at fölge dit olympiske.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Tak, Frida. Ja - det olympiske trænger vist til opmærksomhed nu!
  Og Kirsten - nej, vi kan jo ikke have, at kassen pludselig er tom! Håber, du nyder at kunne kigge på dit nye garn. Det så dejligt ud!

  SvarSlet
 6. Ih ja mange tak... hvis du fremstiller en opskrift på disse dejligheder vil jeg da være meget interesseret i at købe... kunne sagtens bruge et par til arbejdsbrug - har tit kolde underarme ;o)

  SvarSlet
 7. Det kan du tro, Kate! Kommer om et par dage.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails