tirsdag den 16. februar 2010

Noget anderledes. Og dog!

Dagen i går blev lige en tand anderledes end ventet. Nevøen på 10 skulle have besøgt mig, men havde aldeles forspist sig i chokolade og andre godter vundet til fastelavn, så der blev lige lavet en ombytning, så jeg kom til ham i stedet.
Super hyggelig dag!
Sweateren blev færdig et stykke over midnat mandag. Ialt 800 gram garn er der gået til den (ikke så lidt!), men den er blevet meget, meget fin til ham. Faktisk tror jeg, han kan passe den en vinter mere, hvilket jo er enormt dejligt!
Det nye mønster kunne jeg så samle op fra postkassen mandag aften - efter veludført gerning. Jeg havde bestilt det herfra. Meget hurtig ekspedition, billig i porto, fin butik. Mønsteret på verdens hurtigste hættetrøje er fra størrelse ca. 1 år til størrelse meget stor mand, og kan kun anbefales. Der skal kun syes lidt masker sammen under ærmerne og ovenpå hætten, men ellers er alting strikket sammen, inkl. lommen, der strikkes ind undervejs. Rigtig godt mønster, især til drenge.
Dagen gik ellers med film i rå mængder og lidt spil. Jeg fik strikket derudaf - faktisk nåede jeg det meste af den anden handske til sekretæren OG at afslutte første ærme på Ravelympics trøjen! (Hurra for syge nevøer!) Det går jo forrygende....

4 kommentarer:

 1. ej, stakkels lille pus! håber han kommer sig hurtigt. og godt gået med sweateren, du har sörme været hurtig! og sej er den også.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Mange tak, Frida. Han kom sig ret hurtigt, og kom heldigvis i biografen om aftenen som planlagt (men han undgik omhyggeligt chokolade i slikposen).
  Jeg er meget tilfreds med sweateren, og det er han også. Den blev straks luftet til biografturen!

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså fin den sweater - prof ser den. Godt gået også at du har nået et ærme på ravelympic projektet!

  SvarSlet
 4. Tak skal du have, Kirsten - ja, ærmet gik pludselig næsten i selvsving!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails