torsdag den 11. februar 2010

Man har en plan indtil.....

Dagens indlæg er temmelig løst og lidt rodet. Måske kan du følge mig alligevel?
Man kan lægge nok så mange planer. Hvis andre folk ikke er helt enige, og hvis ens computer midt i det hele ruller om på ryggen, så holder de ikke så længe!
Mit ph.d. forsvar bliver aller-tidligst til april. Måske maj. Ikke lige min drømme-situation, men fint nok, for der bliver bedre tid til at forberede.
1. marts er lige om lidt. Det føles ikke rigtigt at være væk fra arbejde på vinterferie, når jeg nu snart skal videre! Jeg skal simpelthen nyde at være der de sidste dage. Desuden venter jeg i spænding på at computeren bliver repareret - kommer den indholdsløs tilbage, er der lige nogle ting, jeg skal have lavet om. Til gengæld er jeg tvunget til at lære min nye Mac at kende, hvilket jo er ganske fint, for det fortjener den sandelig, selv om den er noget anderledes!
Kontoret skal ryddes for alle mine bøger og artikler og tingel-tangel. Der samler sig en del på 3-4 år! Det når jeg kun, hvis jeg dropper vinterferien, for jeg kan ikke have vældig meget med hjem i rygsækken pr. dag.
Hvordan det så går med strikketøjet? Jo tak. Der bliver høvlet af bestillings-arbejderne for tiden, sådan, bid for bid. Jeg bliver ikke strikke-monogam (læs: Ravelympic-projekt) til starten af OL, men det hjælper. Færdige ting følger snart.

1 kommentar:

  1. Har nu fået at vide, at min pc er helt død, men harddisken reddet. Kan lige præcis nå at få en ny, inden jeg stopper, og få alle mine data over på den.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails