lørdag den 16. marts 2019

Usædvanlige uger / Unusual weeks

Det har været en vild uge. Den kollega, jeg arbejder mest sammen med, blev sygemeldt efter en operation (som i første omgang blev flyttet. Efter hun HAVDE aflyst patienter osv).
Samtidig er der møder og undervisning disse uger, så samtidig med at der er ekstra arbejde, er jeg også ekstra væk, hvilket vel på en måde er meget rart samtidig med at det bliver lidt presset.
Nå. Men i den sidste uge gik togturene ikke med strikketøj og lydbøger, men med strikketøj til artikellæsning. Og forberedelse af undervisning.
Der blev også lige klemt en tur til Stockholm ind, og en dejlig nat på et kedeligt hotel, hvor man kun kunne sove. (SOM jeg sov!)
Jeg er glad for at jeg virkelig elsker mit arbejde, og at min kollega nu ER opereret og det gik godt. Det er hyggeligt at have hende hjemme på sofaen med tid til at tænke og sende beskeder og påmindelser.

It has been a crazy week. My closest colleague is away from work after an operation (which was moved in the first place. After she HAD cancelled patients and prepared).
At the same time, these weeks are filled with meetings and education, so while I have extra work, I'm also away from work extra, which is kind of nice and a bit stressful at the same time.
Well. But this past week, my train rides were not filled with knitting and audio books, but instead with knitting while reading articles. And preparing talks.
I also managed a trip to Stockholm, and a really nice night in a very boring hotel, where the only thing to do was sleep. (BOY, did I sleep!)
I'm thankful I really love my job, and that my colleague got her operation and that it went well.
It's nice having her on her couch at home with time to think and send me messages and reminders of all kinds of stuff.

2 kommentarer:

 1. Det er godt, at man har overskud til at klare den slags perioder, - der sker jo ind imellem uventede ting. Men hvad nu med tid til flytning? Bliver det presset, når du skal give en ekstra hånd på arbejde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - det er jo godt, at jeg er startet så tidligt med at pakke! Jeg havde ikke regnet med at jeg ville have tid til meget på hverdagene, men jeg satser på at jeg når lidt i weekenderne.
   Der var lige en uge, hvor jeg kom LIDT tidligere hjem. Det var super dejligt. Men jeg regner bestemt ikke med andet end bare komme sent hjem lige de her uger......

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails