torsdag den 24. juni 2010

Skt. Hans og nye bøger

Sidste år til Skt. Hans så det sådan her ud. En aften i dejligt selskab med gode venner på Fyn. Der var det hele! Stort bål, spændte børn, dejligt vejr, skattejagt og snobrød (okay. Snobrød var muligvis mest til børnene, men mig+bål uden snobrød går altså ikke....)
I år lugtede det da også lidt af bål. Specielt, når vinduerne blev åbnet på hospitalet.
Okay - der var dejligt vejr og masser af børn! Til gengæld var der en udtalt mangel på snobrød.....
Sidste års Skt. Hans kan jeg dog godt leve højt på et par år, må jeg indrømme!
Posthuset havde et par nye bøger til mig, som jeg lige nåede at kigge i inden arbejdet kaldte.
Strømpebogen ser fantastisk ud, men den dér lace-bog af Nancy Bush havde jeg godt nok forventet mig lidt mere af. På den anden side - jeg havde forventet flere opskrifter, hvor bogen vist mere er sådan en gør-det-selv-bog med idéer til mønstersammensætninger mm.
Om 5 uger skal jeg til workshop med Nancy Bush. Jeg indrømmer blankt - jeg glæder mig! Faktisk tror jeg snart, jeg skal begynde at krydse dage af i kalenderen inden Knit Nation starter!
I går var også dagen, hvor min næst-ældste nevø blev student. Virkelig skønt at se ham med huen på! Og en meget smuk tur til smukke Holbæk. En god, lang togtur, der dog ikke var lang nok til at færdiggøre min Buttercup. Det havde ellers været tjekket, ikke? Strikke den på bare én uge?

4 kommentarer:

 1. Tillykke med nevø`en og de nye bøger. Strømpebogen kender jeg ikke, men Knitted Lace synes jeg er en dejlig og inspirerende bog. Ja, Buttercup på en uge, det ville være sejt, og såmend ikke overraskende hvis du nåede det.

  SvarSlet
 2. Mange tak.
  Buttercuppen skulle have været færdig i går, hvis det skulle nås, så det må blive næste gang!

  SvarSlet
 3. Det er en super strømpebog... Jeg har strikket flere af modellerne, de er pæne og sjove at strikke, så glæd dig.
  Tillykke med nevøen. Vi skulle have været til studenterfest i tirsdags, men jeg sad på skadestuen i Hillerød i 6 timer, ja du læste rigtigt, fordi Louise havde vredet om på foden. Heldigvis er den kun forstuvet, men når man er direkte og indirekte øm, er et røntgenbillede ikke at foragte.

  SvarSlet
 4. Åh ja - skadestuen i Hillerød! De har vist tit travlt.
  Godt, foden kun var forstuvet, men puha med de 6 timer! Håber virkelig, du kunne strikke!
  Jeg har iøvrigt kigget i den estiske sjals-bog igen. Spændende, spændende læsning, da jeg holdt op med kun at kigge billeder!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails