lørdag den 12. juni 2010

I al offentlighed....

Nu er det de færreste mennesker der er mig. (Klogt sagt, ikke?)
Der er mennesker i den store verden (og i lille Kbh) der sjældent ser strikkere (de har ikke mødt mig. Endnu!). Der er mennesker, der mest strikker derhjemme eller evt. sammen med andre strikkere (nå ja - der strikker jeg da også). Der er vel på en måde også nogen, der er lidt generte over at strikke i fuld offentlighed (ikke mig!)
I dag har alle disse søde, generte strikkere deres livs chance! Det er nemlig WWKIP dag.
(World Wide Knit in Public dag) Der sker hyggelige ting i Kongens Have, på Frederiksberg, i Hørsholm, i Østre Anlæg og en masse andre steder. Kig på Ravelry.
Kan du ikke lige finde nogen, så sæt dig da bare på en bænk og strik. Vi skal have folk til at undre sig!
Mig? Jeg strikker hvorsomhelst og nårsomhelst. Nærmest. (Ikke så meget i koncertsale og kirker når der sker noget) Jeg strikkede også i denne lille the-salon i Prag, til de andre gæsters undren. (Men hyggeligt var det!) Jeg strikker i tog, nogle gange i fly, sågar på apoteket hvis jeg skal vente! (Jeg ville også gerne strikke på arbejdet, men dels er der håbløst travlt, dels ville folk vel nok lige undre sig en anelse - medmindre jeg altså læser artikler imens. Så ville de SLET ikke undre sig!)
Lige præcis i dag strikker jeg så nok ikke så meget. Det hedder arbejde hele weekenden, men der bliver vel lidt tid lørdag aften. Derhjemme. Med mit foredrag. (Dybt suk!)
Hyggelig strikkedag til jer alle!

5 kommentarer:

 1. Og god arbejdslyst til dig. Jeg er også kommet i kontakt med mange andre pga strikketøjet. I dag vil jeg strikke på Stevns, da vi har den årlige udflugt i klassen. Sidste år sad Dorthe og jeg på Kullen og strikkede. Håber også, du får strikket en smule i aften.

  SvarSlet
 2. Jeg kender også rigtigt mange efterånden blot pga. pindene. Men lige i dag bliver jeg hjemme fordi jeg fik en anden hyggelig tjans *s*

  - tilgengæld kan ejg ofte få tid at strikke lidt når jeg er på job, men næsten aldrig på apoteket. Ofte hos lægen, næsten aldrig hos tandlægen :-)

  SvarSlet
 3. I har SÅ meget ret. Jeg har også lært nogle rigtig søde mennesker at kende! (Men det er kun søde mennesker der strikker, ikke?)
  Gad bare overhovedet ikke på arbejde i dag (selv om jeg elsker at være der) og måtte lige hælde lidt vand ud ad ørerne......

  SvarSlet
 4. God arbejdesløst. jeg venter med længsel på den stemmestyrede version af Powerpoint, så man kan strikke samtidig med. Jeg strikker mange steder, men aldrig på arbejde eller til konference.

  SvarSlet
 5. Jamen - kongresser er totalt geniale til at få strikket! Helt fantastiske....
  Jeg strikkede på mit arbejde til ph.d. forsvar. Det er godt at strikke og læse eller strikke og tænke.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails