lørdag den 26. januar 2013

Hjemme igen / Back home

For 24 timer siden så jeg på det her. Vandet ved hotellet var helt utroligt smukt i de fineste blå og grønne farver. Med et par både på blev det rigtig godt.
 
Twenty-four hours ago I looked at this. The water by the hotel was so heartbreaking beautiful in the prettiest blue and green colors. With the addition of a couple of boats it was just perfect.
Det var rigtig varmt, og der var børn ude at bade. Det var altså ikke specielt tillokkende at skulle huske sit varme tøj og slæbe rundt på det, så man var klar til kulden i København!

It was really warm and there were children bathing. The thought of remembering and carrying around all the warm clothes to be prepared for the freezing temperatures in Copenhagen wasn't very attractive!
Det her var vores spisesal ved hotellet. Varmt, men dejligt.
Nå. Hjem kom jeg. Det er jo også godt nok, hævede ben med talrige myggestik til trods, men jeg gad godt lige have blevet der lidt længere......

This was our dining-hall at the hotel. Warm, but wonderful.
Well. Home I got. It's just as good, with my swollen legs filled with mosquito-bites, but I sure wish I could have stayed a bit longer.....

8 kommentarer:

 1. Velkommen hjem til dig og myggestik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg håber, de meget hurtigt fryser væk. Jeg blev spurgt bekymret til mine ben nogle gange - de så også ret voldsomme ud med alle de stik!

   Slet
 2. Velkommen hjem, måske kulden kan lindre lidt på dine myggestik?
  For pokker du er en heldig en, sådan at rejse rundt i verden for at studere .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan også bare tro, at jeg nyder det i fulde drag! Næste år vil jeg på kurset igen. Betaler gerne selv en gang til. Og holder ferie i den uge. Det var et rigtig godt kursus, og det var meget lærerigt at se patienter under ganske andre forhold end danske. Man bliver både ydmyg og taknemmelig!

   Slet
 3. Velkommen hjem. Godt du er tilbage i god behold. Jeg håber du kan holde varmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg GLÆDER mig til at sove med tyk dyne i nat uden at bare tanken om det får sveden til at pible frem!

   Slet
 4. Når du skal afsted igen så medbring en fl. Citronsaft den billige gule i plastikflasken. Smør benene i det så burde du være fri for myg. Rådet fik jeg på Kreta af nogen danskere. Jeg fik det for sent, men skal have det prøvet når jeg skal på Rhodos for uha der er mange myg.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails