søndag den 27. januar 2013

Strømpe-familien / Sock family

Det sidste par strømper til mine venner i USA er både færdigt og har fået hæftet ender, og dermed er "familien" samlet i sneen (meget passende, ikke?). Der er de meget lange strømper til Lars, de små orange og lilla til Agnes og så er der 3 par i ca. samme størrelse til Sara, Silja og Elias. Så må de selv fordele, hvem der vil have hvilken farve.....
De skal sendes til Troy på mandag, og så må vi se, hvor lang tid det så tager inden de når frem! Forhåbentlig, mens der er sne, og ihvertfald nok, inden jeg selv skal derover.
Alle strømper er strikket af garn fra lageret, hvilket jeg er mægtig tilfreds med!
De små orange og lilla blev for det meste strikket på flyveturen. Det lilla garn var førstevalg af farve til én, der elsker lilla, men da jeg kun havde et enkelt 50 grams nøgle, måtte der mere til. Jeg er ret tilfreds med de to farver sammen. Der er brugt ialt 60 gram til de små strømper.

The last pair of socks for my friends in USA are done and have the ends sewn in, and so the "family" can be united here in the snow (quite appropriate!). There are the very long socks for Lars, the small orange and purple for Agnes and then 3 pairs in approximately the same size for Sara, Silja and Elias. Then they have to figure out for themselves which pair belongs to whom.....
The socks will be posted for Troy on Monday, and then it will be interesting how long it takes before they reach their destination!
Hopefully while the snow is still there, and definitely before I come to visit myself.
All socks are made with yarn from my stash, and I'm quite happy with that fact.
The little orange and purple socks were mostly knit on planes. The purple yarn was my first choice for someone who loves purple, but since I only had 1 skein of 50 grams, I needed more. I really like the two colors together. In total, I used 60 grams for the little socks.

4 kommentarer:

 1. Sikke en skøn samling. Der må udbyde vild jubel når pakken når frem :)

  SvarSlet
 2. Hold da op sikke en produktion du har haft gang i. Det er nogle fine strømper. Mon ikke de bliver super glade for sådan en pakke.

  SvarSlet
 3. Hvad er nu det jeg læser - skal du rejse IGEN???
  Nå, men skønne sokker der nok skal gøre mange fødder glade :)

  SvarSlet
 4. Mange tak. Jeg tror, de bliver glade! Den næste rejse er godt nok planlagt, men først skal jeg altså lige arbejde almindeligt......

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails