torsdag den 17. januar 2013

Dejlige dage / Lovely days

Det har været en dejlig uge indtil nu. Jeg inviterede mig til dobbelt-fødselsdag mandag (med god tid til at strikke i godt selskab!) og tirsdag var fyldt med gæster. Først en hostende nevø og senere flere gæster. I går arbejdede jeg til sent og i dag til knap så sent. Det kan være dejligt uden noget i kalenderen, men så sandelig også med aftaler!

It had been a lovely week so far. On Monday, I had myself invited for a double birthday (with plenty of time for knitting!) in the best company, and on Tuesday I had visitors. First guest was my nephew with a cough and then in the evening I had more guests. Yesterday I worked late and today not so late. It's good to have a calendar with nothing planned, but it's also really great to have some appointments!

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Det lyder som om tiden flyver afsted med skønne sager på arbejde og hjemme og i byen. Hvad er næsten bedre:-) plusgrader måske? Hav en rar aften også:-)

  SvarSlet
 2. Skoent naar alt gaar godt.

  SvarSlet
 3. det var en rigtig hyggelig aften, med masser af de gode ting, emner og mennesker, jeg holder af at omgive mig med. God tur.

  SvarSlet
 4. det var en rigtig hyggelig aften, med masser af de gode ting, emner og mennesker, jeg holder af at omgive mig med. God tur.

  SvarSlet
 5. Travlhed er dejligt og det er langsommelighed også. Hver ting til sin tid!

  SvarSlet
 6. Det lyder da hyggeligt og med alle de niecer og nevøer du har, må der være nogle fødselsdage i løbet af året, som du både er inviteret til og måske også strikker til. God weekend.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails