torsdag den 3. januar 2013

Aldrig nok / Never enough

Kan man få for mange maskemarkører? Jeg kan næsten ikke forestille mig det! I går aftes lavede jeg lidt flere. Af perler indkøbt i Kina, dvs. en rimeligt billig, nem og hyggelig ting at gøre. Jeg synes de er fine. Der er heldigvis også gået et par år siden jeg første gang strikkede en maskemarkør fast i strikketøjet og nu er de ganske uundværlige!
Sjalet? Det mangler ikke meget. Til gengæld har de sidste pinde taget 45-60 minutter hver, hvilket er noget af en prøvelse for tålmodigheden. Jeg mangler 3 mønsterpinde, nogle pinde med kun ret eller vrang og aflukningen. Det må blive i dag og i morgen, for i går gik med markørerne og så at få juletræet ud..... Jeg tror stadig, jeg når det!

Can you ever have too many stitch markers? I can hardly imagine a situation like that! Last night I made some more. From Chinese pearls, making it a rather cheap, easy and fun thing to do. I really like them! Fortunately, it's been a few years since I made my first stitch marker part of the pattern, and by now I can't live without them.
The shawl? Almost done. But the last few rows have been testing my patience big time, since every row has taken 45-60 minutes to finish. I still need 3 more rows of lace pattern to go, then a few rows with only knit or purl and then the cast-off. Will have to be done today or tomorrow, since yesterday was spent making markers and then

14 kommentarer:

 1. Nej, hvor er de fine! Hvis du kan undvære et par stykker, så har jeg slet ingen maskemarkører, og det er jo et savn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så var halvdelen til dig..... Håber, du kan bruge dem!

   Slet
 2. Oj, de er fine og fuldstændig uundværlige. Hyggeligt at lave dem selv, synes jeg :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig hyggeligt! Jeg kan heller ikke leve uden dem mere.

   Slet
 3. Så produktiv du er og fine markører må jeg sige. Du kan lidt af hvert. Jeg glæder mig til at se sjalet.

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine. Jeg har ikke nogle selv og ved ikke rigtigt hvordan sådanne bruges, det kunne du måske forklare mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ann-Jeanet - vi må næsten mødes på et tidspunkt!

   Slet
 5. Fine markører og nej, man kan ikke få for mange af dem.
  Glæder mig til at se dit sjal :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De bliver jo også væk hen ad vejen og sådan, så man må jo sørge for at have nok! Jeg glæder mig så meget til at få sjalet helt færdigt.

   Slet
 6. Man kan ikke have for mange maskemarkører!

  Man kan heller ikke have for meget garn - eller for mange pinde for den sags skyld :-)

  Jeg er bare ikke så flittig som dig; jeg køber dem (og må så leve med at mine bare er grimme plastikdimser og ikke sådan nogle fine "smykker" til striketøjet som dine er).

  SvarSlet
 7. De markører er rigtig fine. Jeg vil prøve at lave nogle selv, men er lidt i tvivl om materialer - kan du sige hvad du har brugt af wire og klemmer? Evt. hvor de er købt? Mange hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt wire og klemmer i Panduro. Den wire, jeg bruger, er noget af det ikke alt for tynde og ikke alt for tykke til smykker. Klemmerne kan man også få i posevis. Det er ret sjovt at prøve selv!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails