torsdag den 10. januar 2013

Mindre end ventet / Less than expected

Engang sidste år kom jeg til at love at strikke strømper til mine venner i USA. Hele familien. Faderen i huset har store fødder, og hans strømper tager ligesom lidt længere tid....... For nu at sikre, at der var garn nok, satte jeg en brun stribe arwetta ind i det grøn-melerede garn, og da den første strømpe nu er færdig, ville jeg lige veje den for en sikkerheds skyld. 48 gram. Det havde måske ikke været så nødvendigt med striber, så! Men pænt er det da.

At some point last year I happened to make a promise of knitting socks for my friends in USA. All the family. The father has large feet, and it seems like his socks take their time........ To make sure I had enough yarn, I made brown stribes in the greenish yarn, and now that the first sock is finished, I weighed it. Just to know if I had enough. But it is only 48 grams. So maybe I didn't need making the stripes! They look nice, all the same.

5 kommentarer:

 1. Det er rigtig godt med striber - I like :))

  SvarSlet
 2. Tak skal I have. Nu arbejder jeg flittigt på strømpe nr 2!!!!!

  SvarSlet
 3. Jeg er igang med et par strømper til min far og det er vist ca str. 45, men dem strikker jeg altså med to tråde almindeligt strømpegarn og så på pind 4 :-) Så er det ikke så slemt :-)

  .....der er for langt til tåen når man strikker store størrelser på pind 2½.....(og jeg bruger selv 41 og det er da også "lidt stort", men dem er jeg jo vant til at strikke.....de ekstra cm til str. 45 orker jeg da ikke på pind 2½!!!). Dovne mig :-)

  SvarSlet
 4. På pind 4 går det hurtigt, ja! Det er jo dejligt med hjemmestrikkede strømper. Jeg har mest garn til pind 2,5, og de bliver jo også dejligt tynde, men alligevel varme.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails