søndag den 6. januar 2013

En smuk start / A pretty beginning

Med et nyt år bør man starte på et nyt strikketøj, ikke? Så i går fandt jeg lækkert, håndspundet, utroligt blødt kamelulds-garn frem og startede på en smuk halsting. Jeg er allerede nået ca. en tredjedel, så det tager ikke lang tid. Egentlig burde man kunne strikke den på en dag. Siger hende, der har designet den. Men hun har også nok prøvet et par gange!

With a new year starting I guess it's almost a duty to start a new project, isn't it? So yesterday I found delicious, hand spun, incredibly soft yarn made from camel and started a pretty thing for the neck. I already made it about one third through the pattern which is pretty fast. Actually, you can knit it in just one day, according to the designer. I guess she tried the pattern a few times!

6 kommentarer:

 1. Kameluld - det lydder lækert og varmt. Halstingen ser også pretty ud.
  God søndag til dig :)

  SvarSlet
 2. Kameluld, det får mig til at tænke på Ulf Pilgård i cirkusrevyen, der som bedemand serverede lune kamelnegle til kirkekaffe efter en bestilling på SMS (skulle have været kanelsnegle, men der var problemer med autotekstfunktionen). Kameluld er dejlig varmt og din halsting er virkelig smuk, den glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
 3. Ser vældig fin ud - og garanteret både var, og blød. Sig mig, bliver det en rund, lukket sag, eller mere som et halstørklæde... Svært at se på hendes billeder. Det kunne nemlig være, man også skulle hoppe på den, men jeg er ikke så god til at få ting ned over hovedet... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meningen den skal over hovedet.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails