lørdag den 12. januar 2013

Farligt kreativ / Dangerously creative

I dag er jeg bare hjemme. En af de der sjældne, meget påskønnede dage, hvor jeg altid føler, jeg kan nå tusind ting, som regel ikke når halvdelen, og ender med bare at have taget det langsomt. Og have ryddet lidt op og sådan. 
Jeg har glædet mig meget til i dag, og har selvfølgelig også nogle ting, jeg gerne vil lave. Om ikke så længe skal jeg på kursus et varmt sted, og jeg havde tænkt, at der skulle syes nogle tynde sommerbukser. Af f.eks. stoffet på billedet. 
Desuden havde jeg tænkt, at garnrester fra diverse kjoler og sweatre skulle blive til en sweater til min mindste nevø. Der bliver jo nok nødt til at være nogle striber, og derudover ligger det fast, at der skal være et langt, ensfarvet stykke med snonings-edderkopper på. Jeg tror, det kan blive flot!

Today I'm at home. One of those rare, wonderful days on which I feel I can overcome a thousand things. Usually I end up doing less than half of them and end up just doing everything slowly. And usually I end up doing some tidying up and such.
I have been looking forward to this day, and of course I planned some things to do. In a short while I'll be taking a course in a warm place, and I want to sew some summer-pants. For instance using the fabric on the picture.
Furthermore, I planned to make a sweater for my youngest nephew out of the left-overs from different sweaters and dresses. I guess there will be stripes and certainly some cable-spiders. I think it would be nice!
Midt i al min kreativitet tændte jeg så den forkerte kogeplade. Jeg opdagede det selvfølgelig først, da der kom en lille-bitte røgsky i stuen. Mærkeligt!
Nå. Komfuret blev slukket, skærebrættet overhældt med vand og der er luftet ud. Men her lugter nu stadig af røg!
 
In the middle of all these creative thoughts, I turned on the wrong hob. I only discovered it, when a tiny smoke-cloud sailed through the living-room. Weird!
Anyway. The stove was turned off, the chopping board was drowned and I let in some fresh air. But it still smells a bit smokey in here!

12 kommentarer:

 1. æv hvor træls med spækbrættet - og så endda sådan et fint bambus et .. ja jeg har selv købt dem sidste år også .. så følger med dig.

  Men kan godt forstå du nyder din dag, her er der en af samme slags og disse dage er virkeligt meget påskønnet men laget en hel masse? nix...

  SvarSlet
 2. Lyder til at være rigtig fine planer for en dejlig fridag, men du skal nok ikke brænde mere af i dag, det kan jo gå galt ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det var lige 'sjovt' nok....... Det kan godt nok hurtigt gå galt!

   Slet
 3. Dejligt at se at der er andre end mig der kan sætte fut i køkkenet :)) Dejligt at der trods alt ikke skete noget alvorligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du er ikke alene! Måske er det ikke godt at være hjemme en hel dag. Når jeg ikke er hjemme, sætter jeg jo ikke ild i noget.......

   Slet
 4. Uha, det kunne godt være gået galt med den kogeplade. Mit komfur er sådan indrettet, at hvis man stiller noget på det, når det er slukket bipper det højlydt som advarsel. Godt der ikke skete mere.

  Sødt stof til et par tynde bukser og garnet bliver da fint til en trøje. En kreativ og skøn ide med de edderkopper, den glæder jeg mig til at se. God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, jeg var glad for at opdage det hurtigt!
   Trøjen håber jeg bliver god. Har ikke startet endnu.....

   Slet
 5. Hvad er det for en bog du har den fine edderkop i? Den ser spændende ud.

  På forhånd tak for hjælpen og undskyld ulejligheden.

  Venlig hilsen
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra bind 3 af Barbara Walker's store strikkemønster-samling. De bøger er en guldgrube!

   Slet
 6. Uf da! Godt at det ikke nåede at blive værre og at hverken du eller lejligheden kom noget til.

  Jeg er et par gange kommet til at gå fra en tændt kogeplade eller (ligeså slemt) et tændt strygejern. Gudskelov er det også blevet opdaget i tide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ikke særlig stolt af det..,... Det er uhyggeligt, så hurtigt det kan gå. Heldigvis endte det bare med lidt røglugt.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails