fredag den 25. januar 2013

Hvad jeg strikkede / What I've knitted
På vej herned i flyet strikkede jeg ca halvanden strømpe. De er str ca 7 år, så jeg regner bestemt med at den sidste halve bliver færdig på vej hjem.

On the plane here I knitted one and a half sock. They are size seven years, approximately and I'm quite sure the missing half will finish on the way home.


Edderkoppeblusen går det godt med. Kroppen er færdig og det ene ærme, og når ribkanten på nr 2 ærme er færdig om lidt, regner jeg med også at strikke ærmet færdigt på vej hjem. Det tager ikke lang tid på tykke pinde!

The spider sweater is also showing good progress. I finished the body and one sleeve, and in a short while the ribbing for sleeve number 2 will be ready, and I can finish the second sleeve on the way home. It doesn't take long with thick needles!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Heureka, hvor har du været flittig. Jeg tror, jeg forsøgte at sove i flyveren. Du strikker hurtigt. Jeg er ved at være færdig med bulen på min røde Wollmeise, og har næsten strikket det første par strømper til Louise i alpakkagarnet færdigt, de er superbløde og lækre.
  God tur hjem.

  SvarSlet
 2. Du lyder nu også temmelig flittig!

  SvarSlet
 3. Sikke flittig du har været på din tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg strikkede også, hver gang det var køligt nok til det, kan du tro.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails