torsdag den 31. januar 2013

Første garn i år / First yarn this year

Som I muligvis har bemærket her på bloggen, er jeg god til at shoppe. Garn. Det er klart hurtigere at købe end at strikke af!
I år er jeg utroligt stolt af at januar næsten er gået uden indkøb. Men lidt blev det alligevel til! I december meldte jeg mig (igen) ind i en strømpegarnsklub, denne gang kun for 3 måneder, og det første, håndfarvede nøgle lå og ventede på mig, da jeg kom hjem. Smukt, ikke?

As you might have noticed reading my blog, I'm a natural born shopper. For yarn. It's much quicker to buy than actually knit something!
So far this year, I'm incredibly proud that January went by almost without any new yarn. Just a little bit! Last December I became a member of a sockyarn club, this time just for 3 months, and the first, hand-dyed skein was waiting for me when I arrived home. Don't you think it's pretty?
Denne gang følger der ikke en særskilt opskrift med, så man må selv vælge. Til gengæld synes jeg det er så fint og smukt i farverne, at jeg måtte finde på noget. Opskriften er denne her, og strømperne er (måske) til mig. Vi får se.

This time around the yarn doesn't come with a specific pattern, but I'm free to choose. I liked this yarn so very much that I had to start some socks right away. I use this pattern and the socks might be for me. We'll see.....

5 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det lækkert ud- glæder mig til at se de færdige sokker :-)

  SvarSlet
 2. Superflotte farver dit nye garn har. Strømperne må da denne gang være til dig, modellen ser rigtig sød og fin ud.

  SvarSlet
 3. Lækkerier du strikke af og det ser da super godt ud det du har strikket. Mønsteret er meget fint og feminint så måske er du helig at blive den lykkelige ejer :))

  SvarSlet
 4. Det er nogle fine farver, og jeg glæder mig meget til at se farvemønsteret når jeg kommer længere! (I morgen skal jeg til håndarbejdsmesse. Kunne godt ske, at der bliver købt lidt mere.....)

  SvarSlet
 5. det lyder spændende med en strømpegarnklub:)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails