fredag den 24. marts 2017

8

Da jeg var i USA i sidste uge, var jeg IKKE i Jo-Ann, som jo ellers er en udmærket (og stor!) hobbybutik. Det betød, at jeg IKKE købte mere stof med hjem til mit skab. Det er såmænd også godt fyldt i forvejen!
Til gengæld var jeg i Michael's, som er en slags fætter til Jo-Ann, bare uden så meget stof. Der kom jeg til at købe noget garn! Midt i hele acryl-helvedet opdagede jeg noget udmærket strømpegarn til tykke pinde, som jeg måtte have med. Det er nu blevet til et par strømper til min nieces mand, som vi skal fejre på lørdag. Strømperne er ens, og så alligevel ikke. Mon ikke han klarer det?
De vejer 90 gram, er strikket på pind 3.25 og jeg har brugt Patons "Kroy Socks".
Det er så par nummer 8 i uge nummer 12. Jeg er foran! Men stadig bagefter. Det næste par er i gang.

When I was in the US last week, I DIDN'T visit Jo-Ann, which actually is a very nice (and big!) craft store. This meant that I DIDN'T bring home more fabric for my closet, which - honestly - is quite full as it is!
But then I went to Michael's, which is like Jo-Ann's cousin, with less fabric. I happened to buy some yarn! In the middle of the acrylic hell, I discovered some quite nice sock yarn for big needles, which I needed. The yarn turned into socks for my niece's husband, whom we will celebrate on Saturday. The socks are identical and not identical at the same time. I hope he manages this fact.
They weigh 90 grams, are made used size 3.25 mm needles, and I used Paton's "Kroy Socks".
So these are pair number 8 in week number 12. I'm ahead! But still behind. The next pair are started.

2 kommentarer:

  1. Ja ja, du er minsandten flittig. Imponerende. Og det er nok en god strategi at fortsætte med de lidt tykkere pinde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Søde Eva - TAK, fordi du gider kommentere på mine strømper! Jeg synes bloggen er utroligt fantasiløs lige nu, og jeg glæder mig helt vildt til at komme på den anden side af det her bjerg af fødselsdagsstrømper!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails