torsdag den 7. september 2017

Tilbage til arbejde / Back to work

Hverdagen er sandelig kommet godt igang igen! Jeg arbejder stadig på at huske også at lave ingenting i fritiden når jeg er væk 12 timer om dagen, men der er plads til forbedring. Må jeg indrømme.
Togturen er blevet lidt hurtigere - ikke, at jeg skal senere hjemmefra, men det er tidligere i Lund, og det er altså SÅ dejligt at have tid til at GÅ op til sygehuset og komme til tiden alligevel.
Lydbøgerne i øjeblikket er Poirot. Det er utroligt hyggeligt! Hvad der også er hyggeligt, er når der dukker danske kolleger op på arbejdet. Især, når vi er enige om, hvor heldige vi er at kunne arbejde i Sverige! Faktisk er jeg gladere og gladere for det, selv om det er en lidt lang tur. Men det må man jo tage med, når man ikke vil flytte land.....

My everyday life really started again! I still work on trying to remember to also do just nothing in my spare time, since I'm spending about 12 hours a day away from home, but there is room for improvement. I have to admit that.
The train ride has become a bit quicker - not in a way to make me leave home later, but it's coming to Lund earlier, and it's REALLY nice having time to WALK to the hospital and still be there in time.
My audio books right now are Poirot. It's really nice! What's also nice, is when former Danish colleagues appear at work. Especially when we agree on how lucky we are to work in Sweden! I actually like it more and more, although it's a long trip. But I guess that is how it is, when you don't want to switch country......

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at togturen bliver kortere.
  Er der stor forskel på at arbejde på hospital i Sverige og i Danmark? Bortset fra sproget, altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, der er forskel. Dels er Sverige jo enormt demokratisk, og alle er lige, men det bedste er, at der ikke er helt samme rundsave på albuerne. Folk taler pænt, roser hinanden og har generelt den holdning, at alle skal have lov til at være der. Inkl. syge fostre, hvis de har en chance for at overleve og få et godt liv.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails