søndag den 17. september 2017

Festival!

I går gik turen så rundt for at se det hele. Det var faktisk dejligt ikke at skulle nå noget, og det var herligt at kunne gå rundt i det store telt, når alle var til workshops. (Der var selvfølgelig sort af mennesker alligevel.....)
Noget af det første, vi mødte i teltet, var den store stand fra Bohus! For ca. 3 år siden købte jeg et kit, og jeg kan ligesom godt se, at jeg må komme i gang.... De er så lækre, de sweatre!
Jeg måtte selvfølgelig købe bogen.

Yesterday, we went out to see everything. It was really nice not rushing to be somewhere, and it was great walking around in the big tent, while everybody were at their workshops. (Of course it was still seriously crowded.....)
One of the first shops in the tent was the shop from Bohus! About 3 years ago, I bought a kit, and I guess I'd better get started..... These sweaters are so amazing!
Of course, I had to buy the book.
Vi mødte også Karen og købte hendes nye bog med sjaler. Hele NITTEN sjaler har hun med, og de er alle fine og forskellige.

We also met Karen, and bought her new shawl-book. She included a total of NINETEEN shawls, and they are all very pretty and very different.
På gaden var der Fanø-piger. Som man heldigvis måtte fotografere.

In the streets there were Fanø-girls, which we could take photos of.
Jeg prøvede VIRKELIG at holde igen med at købe garn, og gik og tænkte på alt det, jeg har derhjemme. Til gengæld købte jeg bøger. Og en garnholder (som er genial!).
Men pludselig gik det galt, så jeg får også lækre, bløde minder med hjem fra Fanø!

I REALLY tried restraining myself from buying yarn, and I walked around, thinking of all my yarn at home. I bought books instead. And a yarn-holder (which is genius!).
But suddenly, I failed, and I will bring home some nice, soft memories from Fanø as well!
I går aftes farvede vi garn. Igen - jeg tænkte at det behøvede jeg virkelig ikke. Indtil jeg behøvede det alligevel. Så i morges vågnede vi til dette syn! Det bliver skønt at tage med hjem (og det er altså ikke alt sammen mit). Iøvrigt har jeg lige fundet ud af, at man kan købe syrefarver på granat.dk. Tjek det selv ud.

Last night, we dyed yarn. Again - I thought I really didn't need to do it. Until I did need it anyway. So this morning, we woke up to this sight! It will be great bringing home (and not everything is mine!).

2 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails