søndag den 10. september 2017

Måske er jeg ved at blive gammel / Maybe I'm turning old

De der lørdage derhjemme uden nogen planer er jeg begyndt at sætte mere og mere pris på. En hel dag, hvor jeg bare kan lave nøjagtigt, hvad jeg lige gider!
I går var også sådan. Godt nok skulle jeg forberede mig nogenlunde til at få gæster i dag, men der var rigeligt tid til at tage det langsomt.
Jeg fik hængt min nye lampe op. Min fine, gamle lampe kunne ikke tåle at jeg fik nyt skab - det kom lidt for tæt på! - så jeg skyndte mig at købe en Tiffany-lampe til. De er så fine!

Those Saturdays at home without any plans are more and more appreciated. An entire day, doing exactly what I feel like!
Yesterday was like that. I did have to prepare to have guests today, but there was plenty of time to just take it slowly.
I hung up my new lamp. My pretty, old lamp couldn't really take my new closet - it got too close! - so I bought a new Tiffany-lamp. They are so beautiful!
Jeg købte også blomster og fik indviet min smukke, nye vase. Det er virkelig hyggeligt når jeg får taget mig sammen og købt blomster!
(Som I kan se, fik opvasken lov at leve lidt længere....)

I also bought flowers and used my beautiful, new vase for the first time. I really enjoy when I pull myself together and buy flowers!
(As you can see, my dishes got to live a bit longer....)
Om aftenen var der "den sidste promenadekoncert". Der var helt utroligt mange EU-flag i salen, så det er vist ikke alle, der var enige i Brexit!
Det føles meget mærkeligt og egoistisk, men helt VILDT skønt med de der hele dage derhjemme! Alene! Og det er så der, jeg spekulerer over om det er en aldersting. Har I det også sådan?

In the evening, they showed "last night at the Proms". There were a lot of EU-flags in the room, so I guess not all agree on Brexit!
It feels very strange and egoistic, but SO nice having those whole days at home! Alone! And this is were I wonder if it might be a thing that comes with age. Do you also feel like that?

12 kommentarer:

 1. Ork ja! Nogen gange er man bare opfyldt af alt det der er sket hele ugen, og så trænger man til en pause alene! Jeg gør i hvert fald. Sikke en flot lampe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vist en god måde at forklare det! Jeg er begyndt at elske mine pauser....

   Slet
 2. Jep, har lige haft 2 dage hvor jeg intet skulle og dermed har brugt tiden med strik. Dejligt sir' jeg bare.😉

  SvarSlet
 3. Ja det er bare så dejligt, selvom John mener at jeg er super dårlig til at lave ingenting, jeg ved ikke rigtigt hvorfor ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man behøver jo heller ikke lave ingenting, for DET er virkelig svært!

   Slet
 4. Jeg nærmer mig hastigt de 60, og indrømmer gerne, at jeg sætter megen pris på alenetid og at skulle ingenting. Jeg ar altid hjort det, men det bliver da mere med alderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så herligt bare at få lov til at tusse rundt som man synes...

   Slet
 5. ja, jeg tror det hænger sammen med alderen. för var jeg altid bange for at gå glip af noget, så jeg skulle være med til alting alle steder. nu har jeg for længst lært mig at det der "noget" slet ikke er så mærkværdigt, så hellere blive hjemme og liste stille rundt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har såmænd nok ret! Jeg har SÅ svært ved at sige nej. Men som regel overlever man jo fint uden at opleve alt! Det er så dejligt at kunne være hjemme også.....

   Slet
 6. ps. til lykke med födselsdagen!
  F

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails